Q0256. Heeft iemand anders ook zo een soort ervaring?

Onbekend

Ik heb 8 jaar geleden mijn tweelingziel ontmoet en ik ben een man en hij ook. Ik voelde zijn liefde in mij stromen en hij die van mij ook. We zijn sindsdien hele goede vrienden en we kunnen met elkaar communiceren zonder een woord te zeggen. Als we wel eens xtc gebruiken met zijn 2 en we kijken elkaar dan diep in de ogen aan dan smelten we als 1 persoon ik heb hem zelfs zien lopen zoals ik zelf loop. Ik dacht eerst wauw dit kan niet maar een andere vriend heeft dit bevestigd. Mijn vraag is heeft iemand anders ook zo een soort ervaring?

Antwoord
Ja ik herken dat ik heb het met mijn vriendin(zelf ook een vrouw(30)) zij woont ver bij mijn vandaan maar we spreken elkaar iedere dag wel 2a 3 uur aan de telefoon en online en we zien elkaar wel zo nu en dan,totdat iemand gaat verhuizen na de ander,maar soms hebben dingen tijd nodig.Maar we voelen elkaar en zien elkaar en er gebeuren gewoon veel dingen op spirtueele vlak het is soms ook eng. Maar ik zou zeggen geniet ervan met deze man,ik wens je veel geluk toe.(Onbekend)