Q0234. Zielsniveau of niet?

Onbekend

Onlangs ging ik naar een medium (een zeer betrouwbaar medium)en vrij snel kwam mijn overleden grootmoeder door. Ik stelde een vraag over iemand waar ik heel sterke gevoelens voor heb en waarvan ik zeker weet dat er iets op zielsniveau is. Ik stond versteld toen ik hoorde dat die persoon een flirter is, dat het niets te beteken heeft en dat dit gevoel wel zou overgaan. Normaal voel ik dingen heel goed aan en ik ben nog nooit bedrogen geweest in mijn gevoel. Het klopt dat hij bij de vrouwen heel charmant overkomt maar dat er tussen ons (op zielsniveau) niets is, daar twijfel ik sterk aan. Zijn er mensen die ervaring hebben met boodschappen van hierboven en is het mogelijk dat mijn grootmoeder mij dit ‘wijsmaakt’ om het voor mij wat leefbaarder te maken?

Antwoord
Je moet niet van eén medium uitgaan. Sommige liggen niet op eén lijn met jou. Die willen alleen dat je huwelijk goed blijft. Probeer eens meer medium,s. Iemand die meer in relatie problemen doet. Als je wilt weet ik wel iemand voor je.(Onbekend)

Antwoord
Ja, ik zou heel graag weten bij wie je terecht kan met dergelijke vragen. Ik denk niet dat er een reletieprobleem is maar het zet je leven toch behoorlijk op zijn kop. Ik voel bij hem (mijn zielsverwant, tweelingziel, ik weet het niet …) heel wat verwarring ook al heb ik met hem er nog nooit over gepraat. Eigenlijk zijn onze contacten heel afstandelijk en oppervlakkig maar waarschijnlijk is dit om ons te beschermen. In ieder geval voel ik iets heel sterk aan maar ik kan niet juist omschrijven wat het is (ik denk onvoorwaardelijke liefde of moederliefde).(Onbekend)

ReactieAls je jou mailadres aan Tiny doorgeeft dan kan Hij mijn antwoord aan jou sturen mischien?(Doortje)

Antwoord
Ik ben in het verleden ook naar verschillende paragnosten geweest. De ene zei hetzelfde als wat ik voelde, de andere zei dat het iemand was die wel een jong groen blaadje lustte en alleen maar met me ging om m’n lichaam en dat de liefde me gewoon stekeblind heeft gemaakt. Ik moest zorgen dat ik zo snel mogelijk uit deze relatie kwam, anders zou ik in moeilijkheden raken. Dit was beslist mijn tweelingziel niet. Deze verklaring kwam keihard bij me aan en met deze laatste paragnoste was ik het niet eens, want had mijn gevoel mij zo in de steek gelaten? Ik kan me wel voorstellen dat mediums verschillende visies kunnen hebben. Als jij tegenover mij zit aan een tafel, en er staat een vaas op tafel, dan zie jij hele andere dingen aan die kant van de vaas dan ik (misschien zit er aan die kant wel een barst of zo). Ik denk dat jij best op je eigen gevoel kunt afgaan, maar ik geloof ook dat je oma je probeert te beschermen. Als jij van zijn kant geen duidelijkheid krijgt, dan blijf je tevergeefs hoop houden en kun je hem niet loslaten (althans, dat is mij toen niet gelukt). Is het wel duidelijk dat hij niet voor je zal kiezen, dan heeft het geen zin om iets te forceren en zal hij verder bij je vandaan raken dan dat je eigenlijk wil. Probeer dan zonder hem verder te gaan ter zelfbescherming (hoe onmogelijk het misschien klinkt). Ik ben overtuigd dat ìk het destijds bij het juiste eind had en dat hij wel mijn tweelingziel was. Hij zat alleen in een huwelijk verwikkeld met een kind, die de wereld voor hem betekende. Die kon hij toch onmogelijk verlaten voor iets wat hij zelf nauwelijks kon verklaren?(Soulsinger)