Q0231. Ik weet niet meer wat ik doen moet ?

Onbekend

Ik heb 6 maanden geleden iemand ontmoet via internet , eigenlijk van af de eerste gesprekken begonnen we te dromen over elkaar , hij was er altijd en ik was snachts bij hem , geheel onbedoeld , dit was me nog nooit zo overkomen , ik voel hem , ruik hem en hij mij , maar hij is getrouwd met kids , ik heb maanden lang gevochten tegen het feit dat ik dit echt niet doen kon , ontmoeten daar werd alleen vaag over gepraat hij zei altijd , als we ontmoeten zijn we de klos , verloren en denk dat hij gelijk heeft , ik ben zo gefrustreerd geworden over dit alles dat ik me niet meer normaal gedragen kan tegenover hem , en nu heb ik hem voor de zoveelste maal verwijderd van mijn messenger en hoop dat ik dit volhoud want dit kan voor beide niet meer zo , hij begon ook steeds minder te komen en dat was nog erger voor mij en denk ook wel voor hem , ik duw eigenlijk al mijn gevoel weg maar heb in het begin zo’n verlangen gehad naar hem dat ik er bang voor! werd vooral omdat hij niet vrij is en vaak zoals op deze site staat te lezen gaan deze mannen en vrouwen niet weg bij hun partner , hoe dan ook hij wil nog wel contact maar het is zo moeilijk ik kan het niet , hij heeft ook gezegd ik blijf bij mijn gezin en ik snap dat wel maar doet enorm pijn , ik weet wat ik voel maar we hebben elkaar nog nooit ontmoet dan kicked je verstand in al weet je gevoel dat het echt is , en loslaten ?? hoe ???ik voel me eenzaam zonder hem alsof er een stuk er niet is wat bij me hoord , en ik lees dat het voor sommige minder wordt en voor anderen niet ,ik zou zo graag de kans weer hebben om met iemand gelukkig te zijn en nu hij er is ben ik bang dat dit moeilijk wordt , ik weet het is nog maar kort geleden maar ik ben deze man op een punt in mijn leven tegen gekomen dat ik nog volop in mijn eigen verwerking zat van een verbroken relatie die me nogal veranderd heeft , eigenlijk te vroeg voor beide , ik praat er vaak met mijn zus over zij zit ook i! n een zelfde situatie maar dan aan de andere kant van mij , zij is get rouwd maar gaat nu dan scheiden , zij zegt elke keer dat ik geduld moet hebben ,ik vind dit enorm moeilijk omdat het pijn doet , ben ik verkeerd bezig ?? neem ik een te overhaast besluit over deze liefde of ben ik gewoon verstandig en denk ik moet de andere kant oplopen , hoe deal je met dit ???zoals ik het nu doe lukt het niet ben volkomen door dit gevoel beheerst , soms voel ik me zo egoistisch dat ik het besluit ook voor hem neem maar hoe kan je door gaan zonder een besluit te nemen ??? allemaal vragen , wil zo graag weer rust in mijn leven.

Antwoord
beetje laat antwoord misschien , maar ik lees dit en kan me helemaal vinden in je vraag bij mij gaat dit al heel veel jaren aan, en nu ik mijn relatie heb opgegeven omdat ik niet meer verder kon zo met die dubbele gevoelens , nu laat mijn twin eigenlijk ook merken dat hij een vriendschapsrelatie wel mooi vind. dan moet ik het de rest van mijn leven maar daar mee doen, en moet ik alleen blijven omdat een andere man gewoon niet meer in mijn leven past. nou ik kan je vertellen dat is zwaar en niet aantrekkelijk. en eigenlijk vind ik het een beetje het midden en de beide einden willen van mijn twin. de ene keer wil hij alles of niets en de andere keer wil hij vriendjes zijn. ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik dat van een vriendschappelijke manier met elkaar omgaan ook wel heb voorgesteld, als momentoplossing, maar krijg nu het idee dat hij dat wel helemaal goed vindt omdat het anders praktisch te moeilijk wordt en ik word niet gelukkig van alleen maar lieve mensen om me heen, een leuke job die ik nog verder moet opbouwen en alleen op vakantie, leuke dingen doen? ha nou daar wil je toch echt wel graag een partner bij . en misschien is het nog niet de tijd voor ons, maar laat hij mij dat dan zeggen, als hij mij maar hoop geeft dat hij wel een keer komt en niet pas over tig-jaar. want je kan dan wel een spirituele relatie hebben maar aards heb je toch ook verlangen. ook al was ik vaak alleen in mijn huwelijk, nu ben ik nog vaker alleen oftewel altijd alleen. waren we maar eens duidelijk en niet zo twijfelachtig. wou dat mijn twin me eens kwam vertellen wat ie wil. dit voelt voor mij heel verdrietig en angstig liefs (Onbekend)