Q0227. Hoe kan ik mijn zielsliefde loslaten?

Onbekend

Ik kan mijn zielsliefde niet loslaten, iedere keer als ik in haar ogen kijk , voel het weer zo’n enorme liefde en het is wederzijds!! Ik ben ook nog getrouwd, en mijn huwelijk is voor mij ook erg belangerijk, maar dit is een heel andere liefde!! Heeft iemand een tip voor mij?

Antwoord
Ik herken dit allemaal PRECIES!!!: Het elkaar niet los kunnen laten, het contact zoeken, het vreemd gaan met elkaar…(Marloes)

Antwoord
Koester je Ziels-liefde
 
 
Krijg je in je leven maar één kans,
om je soulmate te vinden,
die helemaal alleen van jou is?
Pak dan die kans, en laat die je niet ontglippen.
 
Ik heb in mijn leven,
maar één grote fout gemaakt.
En dat was de dag,
dat ik hem liet gaan.
 
Zelfs al zoek ik de hele wereld af,
ik vind nooit meer een liefde .
Die zo fijn was als die van ons.
 
Koester je liefde, wanneer je hem gevonden hebt.
Zulke kansen, mag je niet vergooien.
Maak geen fouten
zoals ik heb gedaan
KOESTER je liefde,
en laat hem nooit gaan.
 
Als ik er aan denk,
hoe ik de wereld in handen had.
En ik heb alles gewoon,
uit m’n vingers laten glippen.
Ik had gewoon niet in de gaten,
hoe verschrikkelijk rijk ik was.
Nu heb ik slechts nog herinneringen.
 
Het is te laat om te zeggen dat het me spijt.
Ik keek op en hij was verdwenen.
Koester je liefde,
Alsof er geen morgen bestaat.
Zorg dat je bij hem bent,
wanneer hij jou nodig heeft.
Dat is de weg
die je zou moeten volgen
koester je liefde
en laat hem nooit gaan
(Onbekend)

Antwoord
Het is mooi als mensen in een moeilijke tijd, niet op zoek gaan naar hun oude patroon. Ik vind het ontzettend knap, dat je in een moeilijke tijd, niet meer kiest voor wat geweest is, en een andere weg gekozen hebt, die geen zekerheid in het vooruitzicht stelt op het moment dat je eraan begint. Sommige hebben er een hartaanval voor nodig of nog erger. Ben dankbaar voor je depressie, en zie het als iets wat nodig was je oude patroon te doorbreken.loslaten van je zielsliefde,en zielsliefde in jezelf zoeken. Betekend dit ,dat je een ander mens word? En daarna je zielsliefde waar je zoveel van houd ,niet meer wild? Want dan wil ik niet de liefde in me zelf gaan zoeken.(Onbekend)

Antwoord
Het betekend zeker niet dat je je tweelingziel niet meer wilt maar dat je wacht tot die ander zover is om met je mee te gaan het onbekende tegemoet. ik ben mezelf geworden en daardoor wil je nog maar één ding en dat is met je TZ samen verder groeien..dus ja ga voor jezelf dan ga je ook voor je zielslief, en hopelijk gaat ie ook voor jou.(Onbekend)

Antwoord
Er is niemand die zoveel van jou houdt als je lief..en er zal ook nooit iemand komen waar jij zo van houdt..ook niet als je veranderd(lees; weer jezelf geworden) bent.. ik spreek uit ervaring..geloof me maar..liefs(Onbekend)

Antwoord
Dat kan ik niet beamen, dus ik denk niet dat ik met een tz te maken heb.(Onbekend)