Q0226. Hoe lang hou je zo iets vol. Wie heeft er een tip?

Onbekend

Vorig jaar leerde ik de vrouw van mijn leven kennen. Dat weet ik voor de volle 10.000%. Een jaar lang heb ik nog nooit eerder zo’n hartstochtelijke thuis komende diepe relatie ervaren. De sms-jes die we dagelijks stuurden kruisden elkaar altijd op hetzelfde moment. Ze kusten elkaar in de lucht. Ik heb nooit z’on enorme liefde gevoeld in mijn leven. Elke touch met onze handen zetten ons in vuur en vlam. We houden/hielden ZIELSveel van elkaar. Met recht ziel,want we spiegelden elkaar enorm en heb zo ontzettend van mezelf geleerd. Helaas kon zij niet voor mij kiezen en is nu nog bij haar man. Met kerst is zij gaan nadenken en “lijkt” de spirituele passie over te zijn. Haar gevoel voor mij heeft ze volledig WEGGESTOPT. Heb momenteel een enorm verdriet, dankbaarheid dat ik haar heb leren kennen maar DE vraag waarom iets wat ZO goed voelt niet verder kan groeien. Overigens zegt ze dat haar gevoelens misschien nooit meer terugkomen maar misschien ook wel. Ze durft me niet diep in mijn ogen te kijken, wanneer ze dit zegt. Ze is de weg kwijt. Angst overheerst onze liefde. Verstand overheerst haar hart. Hoelang hou je zo iets vol? Wie heeft er een tip?

Antwoord
Zo lang als nodig is hou je het vol, omdat je het niet kan vergeten, zielsliefde is voor altijd en houdt nooit op, dus diegene die alleen achterblijft die wacht, zolang als nodig is en je bent er altijd voor diegene. Ik wou dat ik je een tip kon geven, maar die is er niet, er is alleen geduld en respect en vrede sluiten met de situatie….(Onbekend)
AntwoordJa ik snap je helemaal, hoe lang hou je zoiets vol, mijn twin kan ook niet kiezen endat doet zeer,verstand overheerst, maar ik hou vol maar ben wel eens radeloos, ik heb wel de keus gemaakt om voor mijn lief te gaan,alles op zijn kop en nog steeds voel ik dat dit is wat het is.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik snap je helemaal, hoe lang hou je zoiets vol, mijn twin kan ook niet kiezen endat doet zeer,verstand overheerst, maar ik hou vol maar ben wel eens radeloos, ik heb wel de keus gemaakt om voor mijn lief te gaan,alles op zijn kop en nog steeds voel ik dat dit is wat het is.(Onbekend)