Q0225. Herkent iemand waarom zielsliefdes een tijdje uit elkaar gaan? En dat de liefde daarna nog groter is dan ooit tevoren?

Onbelend

Aan het leren kennen van mijn zielsliefde ,heb ik zoveel moois mogen ervaren. Ik heb ervaren hoeveel liefde ik voor een ander kan voelen, en HOEVEEL LIEFDE IEMAND VOOR MIJ KAN VOELEN . Je leert jezelf kennen, van een kant die je nog niet kende De erotiek is zeker anders dan met andere partners. Het gevoel van samen één zijn is ongelofelijk sterk,,hemels. Als we bij elkaar zijn, dan stralen we helemaal. Mensen om ons heen voelen dat. ‘s Nachts konden we moeilijk slapen, omdat wanneer we wakker waren, we zo innig dicht bij elkaar wilden zijn. Het laat al het andere verbleken. Het is zo moeilijk en het doet zoveel pijn, om zoals ik het, tegen hem eens zei, hem gelukkig te willen maken, maar het niet mag. Degene waar je zoveel van houd, maar je mag hem niet jou liefde geven, dat verscheurt je. Herkent iemand waarom zielsliefdes een tijdje uit elkaar gaan? En dat de liefde daarna nog groter is dan ooit tevoren?

Antwoord
Misschien gaan zielsliefdes tijdelijk uit elkaar zodat ze er achter kunnen komen hoeveel ze van elkaar houden.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik kan ook niet mijn liefde laten zien en dat verscheurt je..mijn lief is getrouwd dus ik kan niet tegen hem aan staan mijn armen om hem heen slaan, ook al voel je nog zoveel en dat is heel verdrietig, maar ik laat hem los, en hopelijk komt het dan ooit goed..en is het dan eindelijk de relatie die we zo graag willen..maar ik kan daar niets aan veranderen, alleen mezelf blijven ontwikkelen..sterkte en liefs(Onbekend)