Q0224. Hoe sluit ik me af (tijdelijk) voor zijn gevoel?

Onbekend

Mijn vraag aan anderen; hoe sluit ik me af (tijdelijk) voor zijn gevoel, zodat ik mijn energie in mijn eigen lessen kan stoppen? En waar haal ik het geduld vandaan (ook een les voor mij) om te kunnen blijven wachten..want dat is op dit moment, zolang mijn vertrouwen en gevoel me nog zegt dat het goed komt…het enige wat ik kan doen! bloos

Antwoord
Wat je écht wil, manifesteer je maar ook wat je niet wilt (als daar je gedachten en twijfels zijn) Blijf geloven in jullie “ware liefde” dat is je kracht. Geniet van je dagen in rust en balans en volg de weg van je hart! Intussen ga je zelf door,om jezelf in balans te brengen. Het Universum geeft je, waar je naar verlangt. Oude energieën worden opgeruimd en zijn niet meer bruikbaar in deze tijd. De nieuwe energieën dienen zich al aan en manifesteren vrij snel. Dus kijk uit wat je denkt en wenst! Alles waar je naar verlangt komt naar je toe.(Onbekend)