Q0222. Is hij mijn zielsliefde?

Onbekend

Ik heb het gevoel dat ik mijn zielsliefde ontmoet heb we zijn een jaar samen, we kennen elkaar al jaren we zijn in de zelfde buurt opgegroeid, hij woonde 2 straten van mij vandaan maar hadden nooit contact. In mijn dromen zag ik ik altijd een hand op mijn schouder, ik vroeg me altijd af wie het was en nu wordt me duidelijk dat hij dat was in mijn dromen. Ook had ik en nu nog een heel apart gevoel in mijn buik, als we niet bijelkaar zijn mis ik hem enorm het is net of er een deel van me weg gaat .ik heb geprobeerd om met hem erover te praten maar ik heb het gevoel dat hij zich afsluit daar voor. Zou hij hetzelfde voelen als mij? Als we bijelkaar zijn willen we elkaar alleen maar aanraken we hoeven elkaar niks tegen elkaar te zeggen . Is het normaal als ik hem weer zie dan ben ik zenuwachtig of heb hartkloppingen of te trillen, ook intimiteit is anders. Ik weet me soms geen raad en vraag me af of hij het is of dat ik me dat verbeeld, dit kan toch niet. Kan ik daar antwoord op krijgen?

Antwoord
Als je je zielsliefde hebt ontmoet vraag je je dat niet af. Dat WEET je gewoon! Elke cel, elke atoom in mijn lichaam schreeuwde “dat is haar!” Bij haar kwam het besef pas later, ze liep nog in het duister, te veel “ruis” in haar gedachten.(Onbekend)