Q0218. Kun je 2 tweelingzielen hebben?

Onbekend

Een paar jaar geleden wist ik dat ik hem zou ontmoeten, dat het de Ware zou zijn. Toen ik hem dan ook echt ontmoette wist ik, dit is hem. En hij voelde dat ook zo. Verbondenheid, geen verliefdheid, maar meteen diepe liefde, houden van. We voelden eenheid, compleet.Vanaf dat moment ging alles met een sneltreinvaart: samenwonen, trouwen, kindjes, het gehele plaatje. Maar was wel mezelf een beetje kwijt, voelde zoveel liefde voor hem dat ik mezelf erin verloor eigenlijk. En er knaagde iets,wist niet wat. Nu ken ik iemand, ook al hetzelfde aantal jaren,waar ik het heel goed mee kon vinden. Een tijdje geleden heeft hij uitgesproken dat hij een klik voelde met mij. Dat voelde ik ook, al vanaf het begin eigenlijk, maar dat wimpelde ik weg, omdat ik alleen maar oog voor mijn man had. Maar telkens als we elkaar zagen, werd die klik heftiger, zochten elkaars gezelschap, voelde heel innig, vertrouwd, natuurlijk. Toen deed zich de kans voor dat we een aantal dagen echt samen konden zijn. En wat ik met mijn man had, waarvan ik dacht dat dat heel uniek was, viel erbij in het niet..Dit was vele malen heftiger, we straalden gewoon, zo gelukszalig, het voelde ook niet verkeerd, maar natuurlijk, alsof we gewoon bij elkaar hoorden, tijd bestond niet, we hadden tijd tekort, vergaten te eten, wilden niet slapen(dat vonden we zonde van de tijd)We straalden compleet geluk uit. Andere mensen zagen ook die energie. We kunnen elkaar nu niet meer (letterlijk) loslaten, willen zoveel mogelijk samen zijn en alles moet ervoor wijken. Ik snap het eigenlijk niet, dacht dat ik in mn man de zielsliefde gevonden had… Daarom mijn vraag: Kan je twee tweelingzielen hebben,zo niet: wie is dan wat? Heb nog veel meer vragen, maar ga ze niet allemaal stellen, misschien krijg ik hopelijk de antwoorden in de reacties…

AntwoordJe denkt dat je je tweelingziel al gevonden hebt, maar dan ontmoet je iemand waarbij je dezelfde, eigenlijk zelfs diepere, hevigere emoties ondergaat. Wie is nou wat? Moet je dan kiezen? En waarom overkomt dat je?(Onbekend)

Antwoord
Misschien heb je bij je huidige man liefde met passie verwisseld ,want zielsliefde gaat nooit over. En ben je nu “uiteindelijk” de ware tegen gekomen, je wederhelft? zielsliefde!(Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat wanneer je je twin ontmoet er geen twijfel is. Alleen las ik dat je exact die gevoelens ook kunt hebben als je -heel heftig karma te verwerken hebt samen- dan ben je tijdelijk een twin, waarna het wegebt. Omdat je ook met je echte twin heelveel karma te verwerk en/doorwerken kunt hebben is dat verwarrend en kan je maar beter oppassen met er een etiket aan te hangen. ook een zielsmaat schijnt tijdelijk twin te kunnen zijn. is dus alles veel ingewikkelder dan we kunnen indenken. bovendien kun je tussendoor ook gewoon de’hot’s voor je zielmaatje krijgen waardoor het twinliefde gevoel gaat schommelen. ik denk toch zeker te weten dat ik een echte twin heb maar laat t allemaal gebeuren en werk aan mezelf. gaat wel duidelijk worden tzt. (Onbekend)