Q0213. Wat doe je bij kortstondig contact?

Jootje

Zijn er mensen die ook maar kortstondig met hun zielsliefde contact gehad hebben. Wat doe je en hoe. Het liefste zou ik hem opzoeken en hem vertellen wat ik voel en willen weten hoe t met hem gaat. Aan de andere kant denk ik dat ik mezelf niet mag opdringen. Ik moet zijn keus respecteren. Als hij wel contact wil, dan weet hij mij te vinden.

Antwoord
Hoe kort een ontmoeting ook is,als je beide daar in zielsliefde herkent,gaat dit nooit meer over.Dit gevoel gaat door merg en been. Het zit in je hele lichaam. En blijft voor eeuwig verbonden met elkaar. Mannen slaan vaak dicht,door dat ze met gevoelens niet kunnen plaatsen,of in de knoop zitten.(Onbekend)

Antwoord
Hoi Jootje Ik heb je verhaal gelezen,bij ervaringen. Het blijft altijd moeilijk als je getrouwd bent, want t is geen auto die je zo maar even inruilt. Dit gevoel en deze liefde zal altijd blijven knagen, wat jullie ook doen, of wat voor beslissingen jullie ook gaan nemen. Je leeft in twee werelden. T aardse met je gezin en in dromenland met je zielsliefde Ik denk dat hij zijn huwelijk nog een kans wil geven. Mischien is t goed om daar samen over te praten.(Onbekend)