Q0210. Hulp gevraagd! Ik weet het echt niet meer, dit is geen leven.

Onbekend

Ik ben ten einde raad, heb zoveel pijn en verdriet en een leeg gevoel en gemis in mij, dat het soms niet meer draaglijk is. Vecht al enkele jaren om mijn zielsliefde los te laten, maar het lukt niet wat ik ook probeer. Soms gaat het 1 of 2 dagen redelijk maar komt dat vreselijke intense gevoel weer opzetten hartverscheurend als of ik niet compleet ben alsof er iets uit mijn maag is gerukt. Hij zit dan ook steeds in mijn gedachten en voel hem steeds om mij heen, radeloos en wanhopig word ik ervan. Ik heb geen contact meer met mijn zielsliefde dus zie hem niet meer maar ook dat helpt niet hij blijft om me heen hangen wat ik erg lastig vind, vooral omdat ik er niets mee kan. Ik probeer echt van alles , uitgaan andere mensen ontmoeten sporten, veel werken maar niets helpt om hem van me af te schudden, en het ergste is dat hij onbereikbaar is. Het is dan wel het mooiste wat iemand mee kan maken, maar ook het aller-allerpijnlijkste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Wie weet goeie hulp voor mij of advies ik word hier langzamerhand een beetje gek van. Mijn hele leven word er door beheerst en ik geniet nergens meer van.

Antwoord
Als je je hart volgt zal er een ongekende moed in je ontwaken. Alles in het universum zal meewerken om jou dat te geven wat je nastreeft. Sterkte! En Onthou; Ware liefde gaat nooit over.(Onbekend)

Antwoord
Schud hem niet van je af, althans dat diepe gevoel van liefde moet je proberen voor jezelf te gebruiken. Projecteer het niet op hem maar op jezelf. Jij verdient die liefde ook. Wanneer je op die manier probeert om zelf dichter bij je eigen ziel en de liefde te komen zal je achterover leunend nog meer liefde gaan ervaren. Je ontmoeting is en was dan niet voor niets. Bij zo´n zielsliefde draait het in eerste instantie om jou, jij mag die liefde voor jezelf ervaren, jij mag onafhankelijk zijn, jij mag groeien. Nu voel je je afhankelijk als ik het zo lees en dat is niet goed voor jou ziel. Het is moeilijk maar probeer het om te draaien en je wordt er een gelukkiger mens van. Sterkte(Onbekend)

Antwoord
De ervaring die jij beschrijft, is voor velen niet vreemd en begrijpelijk. Leer te accepteren wat je voelt ipv tegen te verzetten. Het zal niet gemakkelijk zijn maar wel de eerste stap in de goede richting. Zet het wel door, anders kom blijf je de pijn voelen.(Onbekend)