Q0208. Hoe gaan anderen om met opmerkingen of oordelen van andere mensen?

Jacoba

Een obstakel in de vriendschap met mijn zielsliefde zijn andere mensen. Wat zeggen zij ervan? Hier heb ik vooral last van. Andere zullen onze relatie niet begrijpen. Hoe gaan anderen om met opmerkingen oordelen van andere mensen? Hoe ga je verder met zielsliefde met vooroordelen van anderen? Hoe ga je om met verwarrende gevoelens terwijl je ook een partner hebt? Hoe deze zielsliefde te begrijpen?

Antwoord
Mijn Tip: Praat alleen met mensen ,die dit gevoel ook kennen,want niemand anders zal dit kunnen begrijpen.Ze moeten het zelf mee gemaakt hebben. Volg je gevoel en je intuitie,daar zit het antwoord.(Onbekend)

Antwoord
Das een goeie vraag hoor,het ligt helemaal niet gemakkelijk, anderen begrijpen het niet, ze lachen je zelfs uit(bij mij toch al gebeurd) ze vinden dat je overdrijft, ze verklaren je zelfs bijna gek :-S helemaal niet leuk om mee om te gaan maar weet dat de enige waarheid jouw eigen waarheid is, de waarheid die je voelt in je hart, je ziel, je zijn, de waarheid die je lezen kan in je twin zijn of haar ogen!!!… Laat je nooit door iemand twijfelen want twijfelfase is een fase waar alle twins door moeten, das de fase dat ze je hierboven testen om te kijken of je voldoende vastberadendheid al hebt bereikt om te zien of je sterk genoeg bent, laat je niet van de kaart brengen , stap niet in de valkuil en geloof je eigen gevoel:-) Vertrouw ook niet zomaar een helderziende, ik ben zelf wel helderziende maar ben ook al een paar maal naar een helderziende gewwest die telkens zeiden tegen mij dat ik hem nooit meer ging zien en dat hij ne klootzak was en dat hij ne sexmaniak wa! s, en ik moet je zeggen, we hebben zelf samen nooit sex gehad als er 1 ding is wat ik weet dan is het dat het geen klootzak en sexmaniak is , ik ben enorm heldervoelend en heb enorm menseninzichten zodus dat weet ik gewoon en niet meer zien??? Heb hem ondertussen al 2 keer teruggezien lol:-) zo zie je maar!!!! Een helderziende zal je niet zeggen dat het je twin is , of heel zelden en weet je waarom?? Omdat dat iets is wat je zelf moet voelen en weten ze willen volgens mij hierboven niet dat je het gewoon hoort van een helderziende en dan weet je het nee, dit is een test, je moet op jezelf vertrouwen en als je dat kan dan ben je volgens mij geslaagd:-) Probeer eerder je gevoel op te schrijven in een soort dagboek of twinboek:-) het is beter dan er met mensen over te praten die het niet begrijpen, mijn beste vriend begrijpt het helemaal niet en denkt zelf soms dat ik doorsla gewoon omdat ik zeg dat miujn hart me altijd naar de plaats leid wazar hij is en dat ik hem kan aanvoe! len , maar dat is ook zo, en ik weet dat beter dan wie dan ook, maar a ls ik met mijn beste vriend praat voel ik me depressief na ons gesprek en ik voel me niet begrepen ik krijg dan soms zelf de indruk dat het beter is om er niet teveel over te praten en het gewoon te koesteren in mijn hart en delen met echt mensen die het zelfde hebben meegemaakt!!! Laat je nooit door niemand ontmoedigen, ze zijn je tranen niet waard, ze zijn bekrompen en durven niet hopen , dat vind ik pas zielig, ik ben altijd al iemand geweest die geloofde in echte ware liefde, moest dat niet zo zijn, dan zou ik het ook niet hebben ontmoet!! IETS WAAR JE NIET IN GELOOFT KAN JOU NIET GEBEUREN OF KAN JE NIET MEEMAKEN, onthoud dat!! Ik wens je veel liefs en geluk toe op je verdere pad. (Claudia)