Q0205. Kan mijn stiefdochter mijn tweelingziel zijn?

Onbekend

Ik heb namelijk zo,n band met mijn stiefdochter maar ze is 26 jr jonger ik weet zeker dat ze het zelfde voelt als ik alleen denk ik wil ze het niet toegeven ik an geen minuut meer zonder haar en we zijn altijd aan het knuffelen en hebben altij op de 1 of andere manier wel lichamelijk contact vanaf dag 1 ik heb dit in heel mijn leven nog niet gevoeld kan dit mijn tweelingziel zijn?

Antwoord
Ik heb hier helemaal geen goed gevoel over. Je zegt er niet bij of je een man of vrouw bent maar je voelt als een man in de overgang… Als dat juist is wil ik je ter overweging geven dat je mogelijk in een omgekeerde puberale emotionele gevoelsstroom bent beland en dat je nog onvervulde diepste verlangens en je (eindige) libido je behoorlijk parten kunnen spelen en je heldere zicht op wat er echt gaande is behoorlijk kunnen vertroebelen. Je zegt IK denk….. ze wil het niet toegeven. Bij authentieke zielsliefde is die informatie tussen beiden openlijk en bewust. Je weet beiden dingen gewoon Ga eens goed bij jezelf te rade waarom je niet van haar kan afblijven. In principe mag bij deze liefde een leeftijdsverschil geen rol spelen maar 26 jaar jonger voelt niet als een gezonde gelijkwaardige match. En nog je stiefdochter ook??? Hoe zit het met haar moeder jouw partner ?? Hoe staat die hier tegenover ? Niet alles wat heftig voelt is zielsliefde!(Onbekend)

Antwoord
Ik lees het antwoord hier op je vraag en moet zeggen dat ik het niet echt een liefdevol antwoord vind. Zielen kennen geen leeftijd, dat je stiefdochter 26 jaar jonger is mag dan ook geen obstakel zijn. Er zijn genoeg tweelingzielen die zoveel jaar met elkaar schelen. Het is ook niet zo dat je altijd beiden de antwoorden hebt en weet hoe het zit tussen jullie. Het komt ontzettend vaak voor dat één van beide tweelingzielen minder spiritueel ontwikkelt is dan de ander omdat de ander simpelweg een rustiger tempo kiest om zijn/haar ziels lessen te leren en het transformatieproces te doorlopen. Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten is er altijd een zielsherkenning, je hoger zelf weet hoe het zit. Maar dat wilt niet zeggen dat je op aards en menselijk vlak ook die ander gelijk herkent als je tweelingziel. Vaak is het zo dat er in het begin herkenning is van beide kanten maar wanneer dan het proces op gang komt om de oude angsten, oude overtuigingen, oude identiteiten, normen en waarden, oude patronen etc los te laten, schieten velen in het ego, dus hun angst. En angst verwijdert je juist van de liefde, angst herkent ook geen liefde. Liefde zal je alleen herkennen als je die angst/muur/masker niet meer nodig hebt om je achter te verbergen. Het is ook niet zo dat beide tweelingzielen er altijd vooruit komen dat ze tweelingzielen zijn. Dit kan voorkomen in het geval dat een TZ de liefde ontkent vanuit een bindingsangst, of angst voor liefde heeft, moeite heeft met anderen toelaten in zijn/haar hart, niet voldoende ontwaakt/ontwikkelt is en vanuit onbewustheid het TZ zijn ontkent. Je hoort vaak van tweelingzielen dat hun andere helft steeds zegt ‘wat is dat toch tussen ons’? of ‘ik weet nog steeds niet wat dat nou toch is tussen ons’. Dit komt omdat men zichzelf nog niet erkent als Eeuwige (ware) Liefde vanuit onbewustzijn. Deze zielen zijn dan nog niet door hun proces en lessen heen. Herkenning zal er zijn als er voldoende oude angsten/overtuigingen/identiteiten etc losgelaten/getransformeerd zijn. Dus als je stiefdochter het niet wilt toegeven dan kan dit absoluut komen omdat haar Angst-Ego haar belemmert zichzelf en jou te erkennen als Ware Liefde. Veel onbewuste mensen klampen zich nog steeds vast aan aangeleerde normen en waarden. Zo was het ook altijd zo dat als je inliet met een getrouwd iemand, je een echtbreker was. Of in het geval van een vrouw was je een slet of sloerie. Maar wie vindt dat nou? Zijn wij dat zelf of is het onze omgeving die zich nog vastklampt aan dat soort oude overtuingen en overgenomen/aangeleerde normen en waarden? Je weet zelf wel of je een goed mens bent of niet en vanuit zuiverheid handelt. Een ander kan jou niet vertellen of het jouw tweelingziel is of niet. Dat is iets wat alleen je hoger zelf/ziel kan weten. Op het moment dat je twijfelt en dus niet zeker weet dat het je tweelingziel is, dan heb je geen contact meer met je hoger zelf/ziel. Je ziel twijfelt nl nooit, die Weet! Liefde Vertrouwt,Geloofd en Weet. Misschien is dit een stukje waar je nog aan mag werken? Dat je meer zelfvertrouwen, eigenliefde en geloof ontwikkelt? Deze 3 dingen zorgen er nl voor dat jij in verbinding staat met je hoger zelf.(Ivy)

Antwoord
Waarom zou dat niet kunnen 26 jaar verschil? Kijk eens naar Belinda Meuldijk, of naar Patricia Paay. Leeftijdsverschil hoort bij zielsliefde. Maar zielsliefde dat voel je gelijk ,dat is waar. Er is verschil in zielsliefde en innerlijke lust.(Onbekend)

Antwoord
Ik ontmoette mijn zl in ’95. Na een korte relatie wilde ze niks meer met mij te maken hebben. Ze herkende mij niet. Een half jaar later was het raak, ze herkende me en wilde verder. Ook dat liep snel mis. 8 jaar later vond ze mij op internet en we hadden toen beide een relatie. Zij was getrouwd met kind, ik alleen een vriendin. Wij kozen voor elkaar. De relatie was hemels en de sex goddelijk. Samensmelten. Abrupt werd de relatie na 1 jaar door haar verbroken en ze ging terug naar haar ex-man, die haar continu een schuldgevoel bezorgde. Ze koos voor haar gezin, dat had ik maar te accepteren. Nu (2009) 5 jaar later verschijnt ze nog in mijn dromen, verteld ze mij dat het slecht een vriend is waarmee ze “het” wel doet maar dat het niks voorstelt en dat ik geduld moet hebben, moet wachten. Ik heb al 15 jaar geduld… Ik ben er meerdere keren helemaal kapot van geweest, er geestelijk, emotioneel, lichamelijk en zelfs financiëel aan onder doorgegaan. In 2005 kreeg ik via ! een seance te horen dat ik het moest loslaten en dat er meer mooie momenten zouden komen. Ik het blijft buitengewoon treurig dat je de mooiste jaren (als je jong en vitaal bent) niet met elkaar kunt delen. Ik heb niet het gevoel dat ik oprecht een relatie kan aangaan met een andere vrouw, ik zou mezelf daarin moeten verloochenen. Ik heb al een keer een vrouw als een wrak achter gelaten voor mijn twin, dat wil ik niet nog eens doen. Misschien dat ik over een jaar of 10, als haar dochter volwassen is, weer een kans maak. Lekker dilemma, loslaten terwijl ze vraagt te wachten.(Onbekend)

Antwoord
Ik durf hier niet zo goed antwoord op te geven, omdat de schrijver niet echt duidelijk is in zijn verhaal. Idd, man of vrouw, wat zijn de intenties? Ik zou persoonlijk zeggen, leer omgaan met die aantrekkingskracht naar haar en doe wat juist is voor je partner en de dochter. Houd goed in de gaten dat het ego van verlangen ook parten kan spelen.(Onbekend)

Reactie
Dankje Ivy voor jouw verhelderend antwoord.(Onbekend)