Q0204. Als je nu zielsliefde afwijst, kun je later dan opnieuw zielsliefde ervaren als je er wel aan toe bent? Kan je een nieuwe kans krijgen?

Onbekend

Omdat k hier zoveel lees over mensen die het zonder hun tweelingziel moeten doen wegens redenen die in eerste instantie bij de andere partij liggen, hier even een vraagje in de omgekeerde richting. Even geleden denk k m n tweelingziel te zijn tegengekomen. Wegens een ego reden (ik beken schuld en probeer hier echt wel aan te werken maar het is niet makkelijk) zie k dit niet meteen zitten. Nu is m’n vraag: is het mogelijk om in dit geval nog nieuwe kansen in de toekomst te krijgen in de liefde (liefst met iemand die ook redelijk spriritueel geëvolueerd is) of houdt het hier op?

Antwoord
Je kunt je afvragen of het op deze site wel gaat over ‘redenen die in eerste instantie bij de andere partij liggen’. Immers, deze site gaat over de ervaringsverhalen van de ‘ene helft’ en de visie van de ‘andere helft’ is niet aanwezig. Ik heb het gevoel dat beide helften uit de ontmoeting hun lessen te leren hebben, al kunnen we vaak slechts raden naar wat die andere helft dan moet leren. Voel je niet schuldig, het loopt hoe het loopt. Ga wel de uitdagingen en lessen aan die je zelf voelt dat je eruit moet halen. Als je dat doet, dan ontwikkel je. Ik denk dat een mens dan ALTIJD nieuwe kansen krijgt, al zal het wellicht niet zijn in de concrete vorm van je felbegeerde tweelingziel, ook dat is een les. Wat je uitzend, trek je aan, al bepaalt het universum de vorm waarin. Sterkte!(Onbekend)

Antwoord
Een kans kun je altijd krijgen maar dan met je zielsliefde, in deze vorm van liefde is vergeving erg groot. Zelf denk ik dat deze vorm van twee zielen die elkaar tegen komen vanuit de herkenning, maar eenmalig gebeurd , dus de kans zal liggen bij degene waar je afstand van hebt genomen. Het was de tijd nog niet , werk aan je ego. En heb vertrouwen in de kracht van zielsliefde . Veel succes.(Onbekend)

Antwoord
Als je in elkaars nabijheid bent geweest, maar geen van beiden heeft de ander herkend, is er niets aan de hand. Dan was je er beiden gewoon niet aan toe. Maar als je elkaar hebt ontmoet en een van de twee heeft de ander herkend en haar ziel is opengesprongen als een rijpe vrucht, als een bloem die eindelijk wilde bloeien, en je hebt haar geknakt… Je afwijzing heeft een diepe wond veroorzaakt in haar ziel. Naast de angsten en onzekerheden die er toch altijd al zijn in het benaderen van elkaar, komt die wond er dan nog eens bij… Ze zal veel tijd nodig hebben om te herstellen. Verder moet je niet vergeten dat jouw tweelingziel een groot deel van je zoektocht naar jezelf meemaakt, ‘meevoelt’ in haar ziel. Jij hebt een moeilijke, zware tijd, zij dus ook – want ze voelt wat jij voelt. Ze zal al haar kracht nodig hebben om overeind te blijven. Maar vergeet ook niet dat ze naar niemand meer verlangt dan naar jou. Ze zou alles opgeven, enkel maar om je in haar armen te kunnen sluiten…(Onbekend)

Antwoord
Ik heb de afgelopen 4,5 jaar zoveel tweelingzielen gesproken die jouw vraag bevestigen. Zo heb ik ooit met iemand gemaild die door omstandigheden haar twin 10 jaar niet gezien had terwijl ze wist dat ze tweelingzielen waren. Na 10 jaar kwamen ze weer samen en herkenden ze elkaar en gingen samenwonen. En zo heb ik meerdere verhalen gehoord waarbij men elkaar soms wel 2 tot 5 jaar niet zagen en weer bij elkaar kwamen op het moment dat ze voldoende lessen bij anderen geleerd hadden en dus spiritueel ontwikkelt waren. Dus ja het kan zeker…blijf vertrouwen en geloven dat alles op het Juiste moment gebeurt.(Onbekend)

Antwoord
Onlangs heb ik ook mijn tweelingziel ontmoet, dit brengt heel veel met zich mee. Zie het als heel bijzonder en werk aan je ego. Wees eerlijk naar jezelf en vlucht niet. Wees eerlijk naar de ander en bespreek het eventueel, want wat jij voelt, voelt de ander ook. Dit kan bij de ander heel veel verwarring veroorzaken. Mediteer veel om te kijken wat en waarom de ego zo op de voorgrond is en werk eraan, zodat jullie op een dag toch bij elkaar kunnen zijn. Kijk ernaar op zielsniveau, je bent niet voor niets je zielsliefde tegengekomen, nogmaals vlucht niet. Je zal een mooie toekomst tegemoet gaan met veel spiritule groei. Laat maar gewoon gebeuren, heb vertrouwen het gebeurt niet voor niets. Ga goed om met het trillingsniveau waar jullie beide zich op bevinden dit kan veel turbulentie meebrengen.(Onbekend)

Antwoord
Wel zeker, een spinn off van het feit dat je je tweelingziel ontmoet is dat je de mogelijkheid wordt gegeven om versneld een heleboel ego/patronen op te ruimen. Zoals je zelf ook al gemerkt hebt. Je kan dus spiritueel versneld groeien. Ik zou zeggen focus jezelf daarop en ga het gevecht met je ego aan. Het is waarschijnlijk jou tijd om daar nu wat mee te doen. Des te meer je je ego kwijtraakt dus makkelijker je de volgende keer je verbinden kan met je tweelingziel. Uit ervaring weet ik dat dat proces zich over vele levens kan uitstrekken dus waarom ook niet binnen 1 leven.(Onbekend)