Q0203. Zijn er mensen die na een breuk, toch weer bij elkaar zijn gekomen?

Onbekend

Als je een vriendschap of relatie met je tweelingziel hebt gehad, en je bent uit elkaar gegaan. Zijn er dan mensen die weer opnieuw bij elkaar zijn gekomen? En hoe is dat dan?

Antwoord
Dat vraag ik me dus ook af? Ieder voor zich leert zijn lessen, persoonlijkheden worden anders, de liefde blijft, is t daarna nog dieper dan t ooit al was/is?(Onbekend)

Antwoord
Het antwoord is JA. Bij mij zat er 8 jaar tussen onze eerste korte “relatie” en een extreem heftige relatie.(Onbekend)

Antwoord
Ja, ik ken mijn zielsliefde nu 8 jaar. De eerste keer verdween hij 9 maanden na onze eerste ontmoeting, reageerde nergens meer op, niet op e-mails, sms, telefoon, gewoon totale radiostilte. Vervolgens was hij na een jaar totaal onverwacht weer terug. Het contact bleef toen bestaan uit e-mails en sms, met horten en stoten, soms hoorde ik maanden niets van hem. Tot ik er in mei 2008 niet meer tegen kon, ik werd er te verdrietig van. Ik heb hem toen symbolisch totaal uit mijn leven verbannen, zijn telefoonnummer verwijderd uit mijn mobiel, onze gehele e-mail correspondentie verwijderd etc. Hem een laatste ‘boze’ e-mail gestuurd en dat was dat, dacht ik. Het leek alsof ik hem echt had losgelaten, dacht bijna niet meer aan hem, terwijl ik daarvoor ieder uur van de dag aan hem dacht…al 6 jaar lang. Maar goed, plotseling kreeg ik allerlei rare lichamelijke klachten, darmontsteking, 2x in één maand ongesteld, werd erg somber en depressief. Blijkbaar speelde er toch iets meer?? Begin 2009 kreeg ik opeens totaal “out of the blue” weer een sms van hem. Vanaf dat moment kreeg ik opeens allerlei seintjes van boven (zo noem ik het maar even), las opeens iets over tweelingzielen, iets waar ik voorheen nog nooit van gehoord had. En opeens besefte ik wat ik al die jaren had ervaren…alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats. In de zomer van 2009 heeft hij ook voor het eerst toegegeven dat hij van me houdt, iets wat ik onbewust altijd wel heb geweten. We zijn echter allebei getrouwd dus of we ooit echt samen zullen zijn weet ik niet. Maar eigenlijk maakt dat ook niet meer uit, ik weet dat we altijd samen zullen zijn. Onze liefde voelt speciaal, is speciaal. Vanaf nu zullen we alleen nog maar groeien, daar hoeven we niet fysiek voor bij elkaar te zijn.(Onbekend)