Q0202. Kunnen wij soulmates zijn?

Onbekend

Het begon toen mijn moeder singel was en er op de computer een foto via een datingsite van een man voor stond. Ik zei tegen mijn moeder dat ze met hem eens uit moest gaan terwijl ik niks van hem kon zien, geen gezicht, geen uitstraling niks. Toen ik de vriend van mijn moeder voor het eerst zag, was het alsof wij elkaar al jaren kenden. Er was gelijk een band en die is alleen maar verder gegroeid. Wij denken hetzelfde, wij voelen elkaar aan als er wat is of het nou goed of slecht is, onze emoties zijn hetzelfde, wij houden van dezelfde dingen dezelfde interesses. Wij hebben gewoon zoveel overeenkomsten. We hielden beide niet van het “geplak” maar dat is nu tussen de vriend van mijn moeder en mij heel erg! Maar er is een leeftijdsverschil van 26 jaar. Ik ben 18 en de vriend van mijn moeder is 44. Kunnen wij soulmates zijn? Zo voelt het voor ons wel aan want de verhalen die wij erover lezen komen overeen met wat wij voelen en denken!

Antwoord
Ja dat kan zeker. En vooral leeftijdsverschil dat hoor je vaak. Ik vraag me alleen af, hoe is het met je moeder nu? Want zoals ik begrijp hebben niet zij, maar hebben jullie nu een relatie?(Onbekend)