Q0201. Nu zielsverwanten, voorheen tweelingzussen?

Onbekend

Ik zit al 4jaar in de middelbare school en één van mijn beste vriendinnen is volgens een medium mijn zielsverwante want : -onze maandelijkse bloedingen komen op hetzelfde tijdstip -onze moeders zijn allebei schorpioenen -onze vaders zijn allebei steenbokken -mijn vader is overlede met de hare heeft ze totaal geen contact -soms als ik bij mezelf iets afvraag dan gaat zij daar ineens op antwoorden -soms zeggen en denken wij precies hetzelfde (op de letter na) -onze moeder is allebei anders dan het Nederlands -wij zijn allebei pas naar Vlaanderen verhuisd toen we 4 jaar waren ( toen kende we elkaar nog niet !!) -wij zijn allebei geboren in een hoofdstad -qua smaak hebben wij dezelfde mening -wij kunnen elkaars zinnen afmaken -een keer belde ik haar op en ze vroeg of dat ik parfum aan had ik zei ja , zij rook dat door de telefoon -een keer droomde zij dat ik van de trap viel en de volgende morgen kwam ik met een blauwe knie naar het school – … en zo zijn er nog veel meer argumenten . Mijn vraag is of dat er niets achter zit dan alleen zielsverwanten, zou het kunnen dat wij in een vorig leven tweelingzussen waren?