Q0198. Mijn leven is erg veranderd, nadat mijn zielsliefde de relatie heeft verbroken. Wie herkent dit?

Onbekend

Ik heb een relatie gehad met mijn zielsliefde (hemels wat een fantastisch gevoel zo echt, pure liefde wat heel diep zit ik had nog nooit zoiets meegemaakt en maak het denk ik ook nooit meer mee). Hij heeft de relatie verbroken, omdat het allemaal veel te gevoelig lag en hij zei dat onze liefde van een kant komt alleen van mij. Nu, na jaren kan ik hem nog steeds niet loslaten heb al meerdere mannen ontmoet maar alles loopt op niets uit omdat hij steeds in mijn gedachten bij me is. Ik kan die man dan niets bieden omdat mijn zielsliefde steeds bij me is. Ik heb ook veel minder plezier in alles in mijn leven omdat ik dat hemelse gevoel bij niemand en bij niks wat ik doe kan vinden. Wie herkent dit en hoe gaan jullie hiermee om?

Antwoord
Ik weet niet of je dit zult lezen,maar ik denk toch dat het lot dit zal laten lezen aan diegene waarvoor het bestemd is, ik weet dat het verliezen van je twin in je leven iets heel moeilijk is, ik heb een hele moeilijke periode achter de rug , ik heb veel overgehad om mijn twin terug te vinden, ik ben vernederd geweest, uitgelachen , ik ben er ziek door geweest, verkracht, bestolen en ook letterlijk gek van geworden, gelukkig ben ik uit die woelige periode en zit ik in mijn stille periode,die ook niet leuk is, het maakt me wat deprsessief en alles voelt leeg aan,soms heb ik bang dat er iets met mijn twin scheelt en dat ik me daarom zo voel of juist niet voel. Het leven zonder twin is erg, het is al vijf jaar geleden en er gaat geen dag voorbijn dat ik niet aan mijn twin denk,ik vindhet erg maar ik weet dat het nooit zal overgaan ,ik ga jullie ook geen blaasjes wijsmaken, ik heb verschillende periodes,er zijn periodes dat ik het wil opgeven en doorgaan met mijn leve! n, maar dan doet iets me toch weer denken aan hem, als ik alles geef en hem probeer te vinden dan lukt het niet en ben ik achteraf nog meer ontmoedigt dus ik zweef altijd tussen opgeven en doorgaan en weet op den duur ook niet meer wat te doen, maar ik denk dat het het beste is om niet voortdurend te veranderen van gedachten en toch niet op te geven hoe moeilijk het ook is, God doet soms echt mooie dingen, hij heeft mijn zus terug samengebracht met de persoon dat ze al twee jaar zot achter zat,ze passen perfect samen ,volgens mij zijn ze ook zielsliefdes,! Alleen vind ik het spijtig dat dit mij en andere in dezelfde situaties ook niet kunnen helpen. Maar iedereen heeft een ander lot, als je zelf aanvoelt dat je weer samen komt,geloof er dan in,en vertrouw er dan in en in jezelf, dan zal het ook sneler komen en wees geduldig dat is echt iets dat je te leren hebt!!! En je hebt inderdaad het gevoel dat je dit nooit meer zal vinden bij iemand anders en dat is ook zo,maar d! at is ook niet de bedoeling van het leven, de bedoeling is om je leven sdoel te bereiken en onderweg kom je veel zielsverwanten tegen en mensen waarmee je kunt opschieten en die je helpen dichter te komen bij je twin, luister naar jezelf, je innerlijke stem en je lotsbestemming als je de stem van je hart volgt raak je vanzelf terug waar je moet zijn, bij je twin, alles heeft een reden al weet je soms pas later wat die reden was maar het is ook zo.probeer erachter te komen wat God wil dat jullie leren, als je dat verwezenlijkt helpt het je alleen maar verder op je pad, ik wens jullie allemaal heel veel succes en als je de tekens volgt en je hart geraak je misschien wel sneller bij je twin dan verwacht (Claudia)