Q0196. Kun je jezelf afsluiten voor je zielsliefde gevoel?

Onbekend

Kun je je daar helemaal voor afsluiten of voel je dan soms toch de ander wel eens zonder dat je dat zelf eigenlijk wilt omdat het zo confronterend is.Ik vraag me af, of je je helemaal af kunt sluiten voor de gevoelens voor je zielsliefde. Je kunt je gevoelens niet aan en je kan er niet mee omgaan. Is het zo dat dan je zielspartner echt niet voelt? Of komt dat vroeg of laat toch wel naar boven ik ben erg benieuwd.

Antwoord
De valkuil kan zijn dat je nooit tot een breekpunt komt om de deuren helemaal open te zetten en je eigen krachten niet zult ontdekken. een schip is het veiligst in de haven, maar daarvoor is hij niet gemaakt.(Onbekend)

Antwoord
Het gevoel van altijd om je heen hebben moet je los laten, het gevoel wat hij spiegelt bij jou moet je in jezelf vinden dan pas worden jullie één.(Onbekend)

Antwoord
Dat is juist zo moeilijk… je gunt de ander zelfs zo’n mooi leven ook al is het niet met jou… maar je voelen zoals daarvoor… dat is zo moeilijk. Het enige wat zou kunnen werken is je eigen evenwicht proberen te hervinden, en van daaruit weer een beetje op aarde proberen te leven. Een van de sleutels om toch met en in die wereld te kunnen leven en het te accepteren is misschien ergens een basis te vinden in de vorm van een paar mensen of groepje, die jou positieve feedback geven.(Onbekend)

Antwoord
Veel mensen zoeken nog te vaak buiten zichzelf naar waardering. Het is het ego dat gestreeld wil worden door waardering, liefde en aandacht van anderen. Je hebt dan energie nodig van anderen om je sterker of gelukkiger te voelen. Op deze manier maak je je afhankelijk van anderen, terwijl het juist het mooiste is, en tevens noodzakelijk in het transformatieproces, dat je jezelf deze dingen kan schenken. Zielsliefde is een les om te leren onafhankelijk van iemand te worden.(Onbekend)