Q0194. Kun je je zielsverwant voelen terwijl je elkaar nog nooit gezien hebt?

Onbekend

Kun je je zielsverwant voelen terwijl je elkaar nog nooit gezien hebt en moet de eerste keer die herkenning zijn. Ik vraag dat om dat ik contact had met iemand die ik voelde zijn emoties zijn denken en doen. Mijn hele leven stond op zijn kop, ik werd geconfronteerd met mijn verleden met emoties die voor mij niet eigen waren. We hadden afgesproken maar het viel hem tegen omdat hij iets verwachtte, maar volgens mij was een of wij beide er nog niet klaar voor. Hij heeft het contact verbroken en ik voel me heel dubbel, kapot maar voel ook dat we nooit gescheiden zullen worden. Kan iemand mij uitleggen ik ben echt in de war . Thanks het is zo mooi maar ook zo moeilijk.

Antwoord
Zielsliefde is de enige liefde die een geestelijke sterke verbinding heeft. Ook al woont de ene in Amerika en de andere in Nederland, jullie verbinding is en blijft heel sterk, ook al heb je elkaar nog nooit gezien. Ik denk dat hij het niet aankon om je te zien, omdat deze verbinding nogal hectisch is, jullie maken veel bij elkaar los. Emotioneel oude patronen, littekens eerst los kunnen laten. Het was nog niet de tijd. Jullie moeten eerst groeien en de kracht in jezelf hebben. Dat heeft tijd nodig.(Luc)