Q0187. Kun je een zielsliefdeband pas na jaren opmerken?

Onbekend

Kan het zijn met zielen liefde dat je eerst wel merkt dat er een klik is? En er van alles door je heen gaat? Maar dat je echt na bv in mijn geval na 7 jaar pas merkt dat jij en degene een bijzonder band hebben???

Antwoord
Zelf heb ik het ook meegemaakt. Doordat ik het zelf toch wel vrij snel wist dat er tussen ons een speciale band was maar twijfelde of hij er ook zo over dacht. Ben ik gewoon mijn eigen leven gaan leiden en heb hem ook zijn eigen leven laten leiden. Doordat we dat beiden hebben gedaan zijn we er beiden achter gekomen dat we soulmates zijn. Dit na 9 jaar.Ik denk dat je het diep van binnen al weet maar er niet altijd voor uit wilt of duft te komen. Dat heeft dus tijd nodig.(Onbekend)

Antwoord
De basis van een tweelingziel liefde is niet vanuit de behoefde vanuit het ego maar door zielsliefde. Je ontmoet pas je tweelingziel wanneer je redelijk vrij bent van je ego. Wanneer je redelijk vrij bent van je ego kun je daardoor je ziel bloot liggen. Op dat moment sta je zuiver tegenover elkaar. Op dat moment herken je elkaar pas in je eigen natuur, je beseft dan pas dat beide dezelfde zijn. Dezelfde intresses en dezelfde passie hebben. Je zit als het ware op dezelfde frequentie. Het maakt dus niet uit of je elkaar 7 jaar kent, je herkend elkaar pas wanneer je er klaar voor bent en vrij bent van je ego. Wanneer de ego later weer parten speelt kan het zelfs zo zijn dat je de zielsliefde niet meer voelt.(Onbekend)