Q0185. Ik droom geregeld over mijn zielsliefde, en kan hem daardoor nog moeilijker loslaten. Wie herkent dit?

Onbekend

Ik probeer steeds mijn zielsliefde los te laten, heb hem al ruim een half jaar niet meer gezien en niets van hem gehoord. Ik weet dat hij inmiddels een andere relatie heeft, ik heb heel erg veel pijn en verdriet gehad en nog, en van alles geprobeerd om hem los te laten. Je zielsliefde ontmoeten is het mooiste en heftigste gevoel wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, maar ook het aller pijnlijkste. Ik probeer hem steeds los te laten, maar ik droom zo vaak over hem dan is hij weer heel dicht bij mij, en hangt hij steeds om me heen en zit hij steeds in mijn gedachten. Op deze manier kan ik hem niet loslaten wat ik erg vervelend en lastig vind. Wie herkent dit?

Antwoord
Leer dichter bij je eigen gevoel te komen. Hoe dichter je daar komt, hoe meer je het anders gaat ervaren en zien.(Onbekend)