Q0183. Hoe kun je kiezen tussen zielsliefde en gezin?

Onbekend

Wat kun je doen als je vindt dat je voor de keuze staat tussen je zielsliefde en je gezin?

Antwoord
Ik denk dat dit bericht een duidelijk stuk is voor iedereen die in een keuze menu zit van gezin of geliefde. Veel sterkte, want dit is het moeilijkste moment in je leven.
Als je je zielsliefde wilt volgen en meer inhoud aan je leven wilt geven, dan moet je je huidige vastigheden loslaten. Rationeel kun je dat begrijpen. Nu moet je zien dat je daar emotioneel naartoe groeit. Je voelt je ontevreden: wat je hebt, bevredigt je niet (meer), wat je eigenlijk zou willen, Je hart volgen, dat durf je niet aan. Zekerheden loslaten en idealen achternagaan is niet NIETS. Om daar naartoe te groeien, heb je tijd nodig. Geef jezelf de tijd om dit proces in alle rust te voltooien. Houd jezelf niet voor de gek dat je eigenlijk best gelukkig bent met wat je hebt, accepteer dat je wat anders wilt en doe nog niets voordat je helemaal doordrongen bent van het feit dat je idealen zwaarder wegen dan de bestaande veiligheden. een proces wat soms jaren kan duren.(Rob)

Antwoord
Een ontmoeting met je soulmate ! Iemand die je ontmoet op de juiste plaats en de juiste tijd. Het brengt een lach en een traan, die je hele leven beinvloedt. Kijk elkaar diep in de ogen en zo voel je die diepe spirituele connectie. Alle puzzelstukjes komen op z,n plaats terecht, als je jouw soulmate ontmoet!(Onbekend)

Antwoord
Zijn er mensen die dit hebben meegemaakt en toch voor hun zielsliefde hebben gekozen? Ik hou zelf enorm veel van mijn man en wil hem en de kinderen geen pijn doen. Hij is mijn maatje door dik en dun maar het gevoel wat ik heb gekregen bij degene waarvan ik dacht dat het mijn zielsliefde was is zo enorm sterk. Niemand begrijpt dit eigenlijk. Het lijkt toch een kwestie van “aantrekkingskracht” en verliefd worden op een ander gebeurt wel meer mensen in hun huwelijk. Maar zo”n allesoverheersend gevoel is niet te omschrijven. Al heb ik al een jaar geen contact meer, er is geen moment op de dag dat mijn zielsliefde niet aanwezig is. Maar ik heb geen idee of hij het ook zo ervaart dus blijf het altijd lastig vinden om van “zielsliefde” te spreken. Zo’n woord geeft eigenlijk al aan hoe diep het zit….en wat doe je dan?? Ik weet het niet en zou willen dat ik je antwoorden kan geven. Wat het mij wel gebracht heeft is in een enorme confrontatie in sneltreinvaart met mijzelf.! En daardoor ontwikkel je want je kunt niet meer terug naar wie je was. Het zal nooit meer hetzelfde zijn!(Onbekend)

Antwoord
Ik herken je verhaal precies… Ook ik heb die confrontatie in sneltreinvaart met mijzelf nu. Maar Zielsliefde is veel meer dan “aantrekkingskracht”. Het is iets wat heel diep “van binnen” zit. Jij zegt dat je van je man houdt? Ik ben tot het besef gekomen dat ik helemaal niet van me man hou, ik hield mezelf maar voor de gek, dacht dat ik gelukkig was, terwijl ik eigenlijk diep ongelukkig ben. Mijn zielsliefde is me maatje mijn lover mijn alles! Door hem zijn al me puzzelstukjes in elkaar gevallen.(Onbekend)

Antwoord
Deze Link (The Secret www.tomdekok.nl) zijn de Hoofdpunten “Law of Attraction” Maak je dromen/wensen waar!.blijf niet hangen in wat je mist, doe er iets aan. Iedere keer dat je vertelt hoe vervelend iets is, creëer je er meer van. Focus op wat je wenst, bijvoorbeeld relatie met je zielsliefde, en laat de rest voor wat ‘t is.Vind je eigen ik, en maak je wensen waar.
De Law of Attraction regelt letterlijk ons bestaan. In de praktijk betekent dit dat datgene waar je aandacht aan besteedt wordt aangetrokken en uiteindelijk werkelijkheid wordt. Wie de LoA kent, begrijpt dat er geen slachtoffers bestaan en dat je overtuigingen en focus alles bepalend zijn voor je toekomst. Je eigen toekomst bepaal je namelijk helemaal alleen. JIJ bent de schepper van je eigen realiteit!
De film “The Secret” loa laat zien hoe je met positieve gedachten je leven kan vormgeven zoals jij dat wilt.(Angel)

Antwoord
De kracht van Ziels Liefde. Het gaat hier om onvoorwaardelijke liefde, om onvoorwaardelijk geven en onvoorwaardelijke vergeven. De energie van zuivere liefde kan je helpen om je haat kwijt te raken, de warmte in je hart terug te krijgen, de ander te ontroeren en te raken, het hart van de ander te genezen, of deze te helpen van zijn kwade opzet af te zien. De kracht van je ziels liefde kan een geweldige sprong inhouden in je zielsliefde relatie tot jezelf en die tot je omgeving.Je zielsliefde laat jou zien,wie je ook weer bent.hele diepe lagen van je hart worden geopend. Bedank je zielsliefde maar. Zonder haar/hem had je nog in het oude patroon gezeten.(Onbekend)

Antwoord
Waar je bang voor bent trek je naar je toe he? Dus zorg dat je geen Angst hebt. Anders trek je dat naar je toe,en dan kan je alles blokkeren. Onthoud: alles wat je voelt en denkt, trek je naar je toe. Blijf positief denken over wat je echt wilt.(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde is “Echte Liefde en GEEN Illusie” . Ware liefde stuurt jou. Het stuurt jou naar jouw keuze. Je hoeft niks te doen. Liefde laat zich niet dwingen, het gevoel van ware liefde uit het hart wint het altijd ……. kom tot bedaren. En drijf mee met de zee . Dat wat je toekomt, zal vanzelf van jou zijn.(Onbekend)

Antwoord
Het is moeilijk voor je..vooral omdat zielsliefde heel ver gaat…maar zou hij de ideale partner zijn voor je? zucht ik herken het wel..maar een gezin is en blijft ook heel belangrijk.(Onbekend)