Q0176. Als je met je zielsliefde samenwoont, kun je dan ook ‘sleur’ hebben?

Onbekend

Mensen die met hun zielsliefde samen wonen en een keuze hebben gemaakt? In elke huwelijk komt een sleur, hoe is dat met zielsliefdes die samen wonen? Zijn hier ervaringen over?

Antwoord
Ik woon niet samen met mijn zielsliefde. Ik heb geen ervaring met samen wonen. Maar Zielsliefde is hemels compleet, vrijlatend en bewustmakend. Het roept het beste in onszelf op. In elkaars armen af en toe de wereld helemaal vergeten . Vanaf het begin hebben we beide een sterk verlangen naar een mystiek huwelijk in onszelf ervaren. Dat hemelse gevoel. Ik vraag me af hoe het met de aardse kant zit, in het aardse leven, samen wonen. Het om leren gaan met die weerbarstige aardse realiteit. De sterke verbinding die je met een soulmate voelt is ‘heftig’ intens maar vooral bevredigend. Spiritueel gaat het hemels, maar geef het maar eens vorm in het aardse harde leven..(Onbekend)

Antwoord
Je zielsliefde ontwaakt je juist. Jullie weten precies wat jullie nodig hebben. Sleur is alleen bij aardse relaties.(Onbekend)

Antwoord
weet je wanneer je sleur krijgt als je het wel allemaal goed vindt wat die ander doet, dat is sleur, dan maakt het je niet meer uit. de liefde is verwaterd bij twins krijg je dat niet! dat voel ik , maar het zal nog wel eens lastig zijn om met de aardse realiteit om te gaan, dus ook tussenpauzes misschien ,vooral in het begin..aan elkaar wennen, anders zit je constant in een straaljager en dat houdt geen mens vol. maar ik denk als je aan elkaar gewend bent dat het ook een verstilde rust kan betekenen omdat je elkaar zo goed kent en weet wat die ander nodig heeft. ik verlang ernaar om met mijn twin ‘gewoon’op de bank te zitten en alleen maar te genieten van elkaars aanwezigheid,voelen,hemels lijkt me dat. sleur bestaat volgens mij niet bij twins.. hoop nog eens vanuit mijn ervaring te kunnen schrijven..liefs(Onbekend)