Q0174. Ik ben een vrouw, en mijn zielsliefde ook… Wie herkent dit?

Onbekend

Ik ben een getrouwde vrouw, en heb al ruim een jaar “verliefde” gevoelens voor een vrouw. Verliefde gevoelens tussen aanhalingstekens omdat ik me enorm tot haar aangetrokken voel maar niet zo zeer sexueel. Wel heb ik de behoefte haar aan te raken, lief te hebben, te knuffelen, zoenen, e.d. Ik word er gek van!! Ook van haar kant uit heb ik het idee dat zij zulke gevoelens heeft naar mij toe!! Omdat ik me geen raad meer wist, heb ik hierover met een helderziende gesproken, en zij vertelde me dat dit overduidelijk te maken had met zielsliefde!! Maar dat vond ik allemaal een beetje vaag, Zielsliefde, tweelingzielen, ik had echt zoiets van: waar gaat dit over?? Die vrouw waar ik dus zulke diepe gevoelens voor heb, worstelt volgens die helderziende precies met dezelfde “niet te plaatsen gevoelens”. En weet zichzelf ook geen raad… Nu ik me hier iets meer in verdiept heb, begrijp ik het veel beter, en kan ik mijn gevoelens voor die vrouw ook beter plaatsen, alleen nu wil ! ik het er heel graag eens met haar over hebben, maar hoe, hoe moet ik er in hemelsnaam over beginnen?? Herkennen jullie dit, dus ook met name een vrouw-vrouw zielsliefde, graag zou ik hierover willen praten (mailen) met iemand die dit herkent of ook heeft meegemaakt!

Antwoord
Ik herken dit heel erg! Ik heb precies hetzelfde (ik ben alleen niet getrouwd) maar mijn gevoelens voor m’n zielsliefde zijn precies hetzelfde. Ik heb me maar bij m’n gevoelens neegelegd omdat ik haar een tijdje niet meer zie, maar als ik haar straks weer ga zien wil ik haar niet nog eens ‘zomaar’ laten gaan. Ik zou het ook zo graag eens met haar willen bespreken omdat ik praktisch zeker weet dat zij ook met dat soort gevoelens voor mij zit. Maar inderdaad, hoe begin je daar nou over? Het is toch best een apart onderwerp waar je het niet zomaar even in een minuutje over kan hebben… Ik zou ook graag in contact komen iemand die hetzelfde meemaakt (en dan ook een vrouw-vrouw zielsliefde)(Onbekend)

Antwoord
Hierbij in ieder geval mijn e-mail adres; sendsomemail@uwnet.nl. Misschien kunnen we het er een keer samen over hebben!!(Onbekend)

Antwoord
Ik herken dit verschrikkelijk goed!! Alles wat je schrijft en ook mijn zielenliefde is een vrouw, en ik heb een relatie. Het maakt het ontzettend moeilijk om het bespreekbaar te maken, maar met schrijven kan ik haar alles zeggen, dan hoef je niet samen te zijn en is er toch een bepaalde veiligheid. Je mag me altijd mailen!!(Onbekend)

Antwoord
Ik heb hetzelfde. Dat het om een vrouw gaat is voor mij ook heel erg verwarrend. Maar ze is echt mn grote grote liefde. Ik ben getrouwd, maar die liefde is heel anders. Niet te vergelijken!(Onbekend)

Antwoord
Ik heb net hetzelde! Ook ik ben een vrouw en sinds 1 maand heb ik mijn tweelingziel ontmoet. We zijn allebei heel gelukkig getrouwd. Maar die gevoelens wat we vanaf de 1ste seconde voor elkaar voelen, is echt niet te beschrijven. We houden van elkaar, kunnen geen dag zonder elkaar te horen, knuffelen veel, … Niet sexueel, als is bij mij de drang er wel. Ik weet totaal niet hoe ermee om te gaan. Gaan die gevoelens geleidelijk aan over in vriendschap, … ? Ik heb zoveel vragen! (Onbekend)

Antwoord
Ik heb precies hetzelfde. Het is zo heftig, en zo moeilijk te begrijpen. Ik word er ook gek van en denk elke keer, nu ga ik het haar vertellen. Maar ik val steeds stil, ik blokkeer. We zien elkaar zo vaak en toch lukt het me niet om erover te beginnen.(Onbekend)

Antwoord
Hallo,ik herken enorm veel in jullie verhaal. En zou het erg graag er eens met 1 of meer van jullie het hier over willen hebben. Jullie kunnen mij mailen op debbypijnenburg@hotmail.com(Onbekend)