Q0173. Loslaten… Kwam hij/zij toen weer naar je toe?

Vlinder

Van zoveel mensen krijg ik het advies om (het denken aan) mijn Zielsliefde, in Licht en Liefde los te laten. [Ik zou niet weten hoe ik dit moet doen, want hij zit elke seconde van de dag en nacht in mijn hart en gedachten]… Wanneer het mij zou lukken om hem “los te laten” zou hij eerder naar mij terug (kunnen) komen, is steeds het advies wat ik krijg. Graag zou ik willen horen of er mensen zijn, die hun Zielsliefde hebben “losgelaten” (wat niet wil zeggen:vergeten…). En waarna er inderdaad weer een positieve hereniging heeft plaatsgevonden?

Antwoord
Ik heb mijn Soulmate nooit gezien, maar het lijkt wel of zij een deel is van mij. Het gevoel van altijd om je heen hebben moet je los laten, het gevoel wat zij of hij spiegelt bij jou moet je in jezelf vinden, dan pas worden jullie één, de band zal dan alleen maar sterker worden.(Lex)

Antwoord
Dat is juist zo moeilijk.. Je gunt de ander zelfs zo’n mooi leven, ook al is het niet met jou.. Maar je voelen zoals daarvoor.. dat is zo moeilijk. Wat een goede tip is om sites te lezen die over Soulmates, Zielsliefde gaan, hierin herken je veel terug van jezelf, leer je heel veel van, althans daar heb ik een hoop van geleerd. Als ik erg verlang naar mijn Soulmate spiegelt hij mij gelijk dat ik de liefde voor mezelf weer even terug moet zoeken, doe ik dit, dan is alles weer één en compleet. Je soulmate is de enige die jou heel kan maken. Het is moeilijk maar heel leerzaam om jezelf terug te vinden. Mijn Soul en ik zijn beiden helderziend, horend, voelend en wetend, daarom delen wij veel via het Kosmische, hele gesprekken kunnen wij houden hahaha fantastisch gewoon maar iedere ”Soulrelatie” is verschillend.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan het maar niet begrijpen dat als je je grote liefde tegenkomt, dat je dan niet voor jezelf kiest maar dat je jezelf geweld aandoet. Waarom kiest hij niet voor zijn eigen geluk? Angst om de veiligheid/gezin/kinderen waar je eigenlijk ongelukkig bent maar al een half leven mee deelt te verlaten? Waarom hebben mensen angst voor een nieuw begin? Een nieuwe fase voor je eigen geluk.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan het maar niet begrijpen dat als je je grote liefde tegenkomt, dat je dan niet voor jezelf kiest maar dat je jezelf geweld aandoet. Waarom kiest hij niet voor zijn eigen geluk? Angst om de veiligheid/gezin/kinderen waar je eigenlijk ongelukkig bent maar al een half leven mee deelt te verlaten? Waarom hebben mensen angst voor een nieuw begin? Een nieuwe fase voor je eigen geluk.(Onbekend)

Antwoord
Jij en je zielsliefde zijn voor EEUWIG met elkaar verbonden en niets kan jullie meer scheiden.(Onbekend)

Antwoord
Zelf zit ik met dezelfde vraag. Ik ontmoette begin dit jaar via een chatbox iemand met wie ik (zelfs via gewoon chatten) een bepaalde klik voelde die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Wwe hebben toen enkele weken gechat voordat we uiteindelijk een afspraak maakte om elkaar te zien. Ik voelde me vrijwel meteen tijdens de eerste ontmoeting thuis bij hem, zo vertrouwd en veilig…. We hebben hierna een liefdesrelatie gehad van ongeveer een maand voordat hij het uitmaakte. Hij zei dat hij niet wist wat hij voelde, dat hij in de war was door mij en dat hij dat op het moment, tijdens een zeer drukke periode in zijn leven niet aan kon. Hij wou wel vrienden blijven maar het bleek dat hij me op het moment niet het contact kon bieden dat ik van hem nodig had. Ik heb toen voorgesteld om enige tijd afstand te nemen en weer contact op te nemen als we in wat rustigere vaarwateren aan waren gekomen. Op de een of andere manier heeft hij dit verkeerd opgevat en een echte reactie op mijn voorstel heb ik tot op heden niet gekregen. Ik weet dus niet of hij ooit nog terug komt, of ik hem ooit nog zie maar ik voel hem nog wel. Het alsof ik een stukje van hem bij me draag en al zie ik hem nu nooit meer, ik ben toch dankbaar voor wat ik van hem heb. Ik hoop alleen dat hij ergens voelt dat hij ook nog een stukje van mij heeft en dat dat een steun voor hem kan zijn in moeilijke tijden.(Onbekend)

Antwoord
Loslaten betekent, dat je terug moet gaan naar je eigen ik. Je zelf ontwikkelen waar nodig is. Niet in je ego zitten. Aantrekken en afstoten heeft te maken, hoever zit je in je ego ipv in je hart.Accepeer het gevoel wat je bij je draagt van je tz. Hoe je dat doet, volg je hart en concentreer je op jezelf vanuit je hart. Blijven oefenen.(Onbekend)