Q0170. Wie heeft ook wel eens een zielsliefde van vrouw naar vrouw gehad?

Juut

Wie heeft ook wel eens een zielsliefde van vrouw naar vrouw gehad?

Antwoord
Sinds ruim een jaar voel ik een diep liefde voor een vrouw, zelf ben ik ook vrouw. Ik vind het verwarrend dat ik niet verliefd ben op haar. Dat is voor mij een geruststelling, omdat verliefdheden bij mij meestal meer spannend en ongelijkwaardig waren. Wel voelde ik meteen een diepe geborgenheid, warmte en sterke aantrekkingskracht. Wij botsen vaak, dat wil zeggen, ze loopt vaak tegen me aan. Alsof de magnetische werking dat niet kan voorkomen. Die botsingen voelen heel prettig en vaak te kort! Ik voel een sterke lichamelijke trekkracht. De communicatie, zonder fysiek contact, loopt moeizaam. Ik voel veel warme en rustige stroming tussen ons en als ik ga denken, dan vind ik dat ik op dit moment de boel draaiende houd met mailen of bellen. Dat stoort mij erg. Het lijkt op eenrichtingsverkeer. Ze heeft het heel druk met werk en sport, zit midden in een verhuizing. Tijd is een probleem, en haar weekinvulling komt op mij over als: volstoppen dan hoef ik niet bij mijzelf ! stil te staan. We zien elkaar nu niet. Ik neem geen contact meer op en dat zal de ultieme test zijn. Wat voor hartsverbinding is er werkelijk tussen ons? Voor mij voelt het als een enorme oefening in standvastigheid. Ik weet dat ik open mijn gevoelens en behoeften aan haar kenbaar heb gemaakt en dat geeft voor mij rust. Ik wil graag werken aan een relatie en er zijn grenzen. Ik kan en wil nu niet meer doen. Ik vraag niets en zal blij zijn met elke spontane actie die er van haar mag komen…(Onbekend)