Q0169. Ik heb een muurtje om mijn hart gebouwd. Wie herkent dit en waarom gebeurd dit?

Onbekend

Ik heb een muurtje om mijn hart gebouwd. Hij een betonnen muur tussen ons in.Wie herkent dit en waarom gebeurd dit? Angst?

Antwoord
Mijn zielsliefde had ook een muur opgetrokken om zijn hart door vroegere ervaringen. We zijn nu ongeveer 3 jaar verder en stukje bij beetje begint het muurtje af te brokkelen. Het vergt ontzettend veel geduld (iets waar ik zelf zwaar moeite mee heb gehad) maar als het je echte zielsliefde is, dan heb je dat geduld…(Onbekend)

Antwoord
Stel jezelf de vraag waarom je een muur om je heen hebt gebouwd. vind je dat prettig? In het verleden heb je ws ervaringen gehad die niet leuk waren en langzaam aan bouw je een muur om je heen. Voor jezelf kun je uitzoeken, welke ervaringen je het meest verdriet hebben gedaan, dit betekent diep in je gevoel gaan zitten.(Onbekend)