Q0167. Is dit toeval?

Onbekend

Zo’n 20 jaar terug heb ik een meisje leren kennen. Ik was meteen stapel mesjoche van haar ze had iets vreemds over haar was net of ik haar al jaren kende, zelfs haar moeder vertelde mij dat ze mee ergens van kende maar kon het niet plaatsen. We gingen voor het eerst naar mijn opa en oma ze vertelde me dat op de tafel een wit kleed lag met een vaas met rozen stond en dat stond er.Maar de relatie liep stuk. Toen leerde ik mijn huidige vrouw kennen, ik kwam daar voor het eerst en er liep een hond door de kamer. Zij riep die hond. Ik schrok want de hond had dezelfde naam als mijn ex-vriendin. We gingen uit eten met en ik hoorde mijn naam zeggen. Ik kijk om me heen zie mijn ex met de hele familie achter ons zitten en ik wou haar vergeten maar om de een of andere manier kon ik haar niet vergeten. Ze bleef in mijn hoofd rondspoken nu naar al die jaren ziet ze nog steeds in mijn hoofd ben getrouwd maar als ik iemand zie die op haar lijkt is het net of ik een bloem ben die open gaat en mijn gevoel helemaal weer terug is hoe ik het ook probeer ze blijft diep in mij zitten. Laatst was ik aan het voetbal kijken en er was pauze ik dacht laat ik is op mtv kijken ik zap en zie het liedje wat ons liedje was. Je kan je voorstellen dat ik dacht naar al die jaren komt ze als een dief in de nacht bij mij. Is dit nou allemaal toeval of toch?

Antwoord
Toeval bestaat niet.In je hartje weet je zelf het antwoord al! Soulmates never die!(Onbekend)