Q0165. Wat gebeurt er als het nu nog niet de tijd is om samen te zijn?

Onbekend

Stel het is nu nog niet de tijd om al bij elkaar te zijn? Blijven ze dan toch op elkaar wachten? Of gaan ze dan ieder hun eigen weg? Kan er nog iemand anders dat plekje in het hart veroveren dan die ene?

Antwoord
Ik denk dat een ander nooit dat plekje kan innemen. Iets wat diep zit, kan niet vervangen worden. Ik zou nog liever voor altijd alleen blijven, dan dat ik zonder liefde met een ander door moet gaan. “Een kus die het hart niet raakt, verveeld alleen de mond”. Nee zielsliefde is niet te vervangen.(Onbekend)

Antwoord
Als je zielsliefde niet op je blijft wachten, dan was het ook geen echte liefde. Er zal altijd een tijd komen, die voor jullie weggelegd is.(Onbekend)

AntwoordMaak de keuze die je werkelijk wilt, die je voelt met je hart!

Antwoord
Liefdesverdriet om je zielsliefde is de diepste crisis van je leven’. Het verlangen naar je ziels geliefde kan bijna fysiek pijn doen. Een gebroken hart is dan ook meer dan emotioneel leed. Al deze veranderingen zorgen voor een enorme kick, volgens wetenschappers te vergelijken met een harddrugverslaving. Wordt dit je zomaar afgepakt, dan is dat te vergelijken met het afkicken van een ernstige verslaving. Het duurt even voor je hersenen zijn teruggeschakeld. De gevoelen bestrijden is dan ook weinig zinvol. (Jacky)