Q0159. Heb ik me in al die jaren nu ZO vergist in mijn zielsliefde-gevoel en intuïtie?

Onbekend

Mijn Zielsliefde (waarvan we tegen elkaar nooit dat begrip hebben gebruikt, omdat we dat toen nog niet kenden, en hij nu waarschijnlijk nog niet) is al 1 1/2 jaar weg. Ik voel hem altijd en voel dat hij heel veel om mij geeft, maar in de zeer zeldzame berichten die er zijn, blijft hij zich verzetten tegen onze liefde en ontkennen dat hij van mij houdt. Ik voel dat hij een verstandelijke keuze maakt.[we zijn beiden gebonden in een huwelijk]. Ik voel altijd dat wij weer samen komen, maar door deze afwijzing en zijn woorden word ik vaak ontzettend heen en weer geschud in mijn gevoelens. Als ik er aan denk dat ik moet gaan leven met het idee dat hij niet meer komt, ga ik liever dood. Heb ik me in al die jaren nu ZO vergist in mijn gevoel en intuïtie? Of moet hij spiritueel nog zoveel leren om ook op het punt te komen dat hij weet dat wij ZielsLiefden zijn en tot de ontdekking gaat komen niet zonder elkaar te willen?

Antwoord
Onbereikbare ziels-liefde DOET ZEER. Je wilt bij die persoon in de buurt zijn, het liefst zoveeeeel mogelijk. Maar tegelijkertijd doet die nabijheid zo’n pijn dat je het liefst zo hard mogelijk weg zou willen lopen. Omdat de obstakels je t geluk niet gunnen. Onbereikbare( Ziels) liefde……zo mooi, zo Diep en O zoo pijnlijk tegelijk……zo’n worsteling…..Een drug waar je nooit van afkickt.(Onbekend)

Antwoord
Ook ik ga “Letterlijk” Kapot door t gemis van me geliefde!….. Zonder hem wil ik niet eens meer leven. Me leven is zo intens veranderd sinds ik hem ken. Ik weet nu wat “Ware liefde is”. En dat onbereikbare dat verscheurd je. Dat maakt je gek. Je mag wel van iemand houden, maar niet aan je binden. Dat is niet eerlijk, als je zelf getrouwd bent, uiteindelijk zal je een keuze moeten maken. Je verstand of je hart. Al wil je niet zonder elkaar. We moeten hier volwassen proberen mee om gaan. Voor je elkaar echt verliest. En dat is een ding wat we ZEKER niet willen. Zonder elkaar zal de dag voor altijd nacht zijn.(Onbekend)

Antwoord
Wil me maatje ook nooit meer verliezen, we zijn zo dichtbij, zonder contact hoeft het voor mij ook niet meer, dan voel je je voor altijd verloren..wil me niet opdringen want twin zit nog in relatie..maar mis hem tot in mijn tenen soms..waarom niet met heel je hart en ziel kiezen voor die echte pure liefde…..dan kom je thuis.(Onbekend)