Q0157. Komt het vaak voor men op het aardse elkaar toch na bepaalde tijd moet loslaten?

Nataschja

Komt het vaak voor men op het aardse elkaar toch na bepaalde tijd moet loslaten? Dus als beide in leven zijn?

Antwoord
Een onmogelijke liefde; is de ware liefde. This love is Unbreakable. (Onbekend)

Antwoord
Juist omdat tweelingzielen zo sterk met elkaar verbonden zijn. Kunnen ze elkaar ook heel goed los laten. Vaak ontmoeten ze elkaar in dit leven om samen een pad van ontwikkeling in te gaan. Elkaar te steunen dan wel de juiste richting aan te geven. Het is liefdevol, niet alleen naar de helft zelf maar ook naar alles en iedereen in zijn omgeving. Duwen en trekken schept afstand, enkel loslaten brengt tot elkaar. Daarom kiezen de meesten voor hard werken aan de heelwording in zichzelf, niet zozeer om een relatie met elkaar te krijgen, maar wel om met elkaar om te kunnen gaan. Er is heel veel liefde tussen beiden en ze willen wel graag samen zijn, maar het ego vormt hierbij een groot obstakel. Heelwording in jezelf is dan de enige bekende oplossing.(Ger P)

Antwoord
Geef het de tijd. Loslaten is niet dat ik hem smeer, het is een besef dat ik een ander niet kan beheersen. let me be for a while …. please It will turn out like it should be… give it time. I feel very alone right now, just like you. We have to take some time………. duwen en trekken zal alleen maar meer afstand scheppen. Als je echt van elkaar houd, kom en blijf je bij elkaar, forceer niks. Ga met de stroom des levens mee. Je bent een deel van elkaar, verliezen zul je elkaar NOOIT meer!(Onbekend)

Antwoord
Ja dat denk ik beslist. Ik heb het vermoeden dat ik mijn zielsverwant ben tegen gekomen in een jongen van 16. Deze gevoelens van houden van (niet seksueel gerelateerd!!!!!) zijn zo intens en diep dat ik haast niet anders kan concluderen dan dat hij mijn soulmate moet zijn. Die ogen!!!!!!! Maar het is niet wederzijds. Dat kan natuurlijk ook niet. Hij is 16…. En toch meen ik te kunnen voelen hoe hij zich voelt. Verward, bang, niet vrolijk, mij ontwijkend…. Maar aangezien zich dit net de laatste weken bij mij heeft geopenbaard, ben ik zelf nog zoekende wat dit in godsnaam is en ben ik bang dat ik niet zijn gevoelens voel, maar mijn eigen…(Onbekend)