Q0155. MOET je kiezen voor 1 liefde?

Onbekend

Ook ik heb mijn zielsliefde ontmoet, al 6 jaar geleden! Ik ben getrouwd en we hebben 2 prachtige dochters. Ik houd van mijn man, maar de zielsliefde is zo sterk! dat ik hem niet wil verliezen. Kan het echt zo zijn dat je in dit leven MOET kiezen voor 1 liefde? Mag het ook samen in alle liefde en eenheid?

Antwoord
Natuurlijk MOET je niet kiezen. Bij liefde MOET niets. Natuurlijk mag het ook samen in alle liefde en eenheid. Zo gaat het meestal. (Tiny)

Antwoord
Op een gegeven moment kom je er achter dat je man op de tweede plaats komt. Die ervaring heb ik. Besef dat die liefde voor je man heel anders is dan deze diepe liefde van je twinflame. Een besef dat je zonder je twinflame niet meer wil en kan leven.(Marij)

Antwoord
Zielcontact en aantrekkingskracht bestaan. Maar alleen wanneer het je overkomt, dan geloof je er pas in. Ook ik was nuchter in dit soort dingen en vond het onzin. Totdat het me dus gewoon “overkwam”. Daar doe je helemaal niets aan, hoe sterk je principes ook zijn. Het gaat dan alleen nog om het feit hoe je ermee om gaat. Het enigste wat ik nu echt weet,dit overkom je maar bij eentje. Eentje op de hele wereld. Ik was iemand,die meiden verslond,nu weet ik,dat niemand mij dit gevoel ooit nog kan geven.Ik wil er nog even aan toevoegen, Iedereen kent dat moment van je eigen kind geboren zien worden, (als vader). Of het gevoel als je een lotto wint van een grote prijs, dan valt dat in het niet bij wat ik nu voel. Totale wanorde in mijn hoofd, golfslagbad (warm) gevoel in mijn buik, slapeloosheid bij het wakker worden, niet nadenkend over de consequenties als die er al zijn. Ja ik geloof in ware liefde. En wat zou je dan willen kiezen? Mijn vrouw of haar?(Onbekend)

Antwoord
Heel mooi gezegd.En om dan keuzes te moeten maken is heel erg moeilijk. Ga met de stroom des levens mee. De tijd zal het leren. Er is een speciale gewijdheid aan jullie Zielsliefde-relatie die alles wat je voordien meegemaakt hebt” te boven” gaat. Zelfs de geboorte van je kind. Zielsliefde: omstandigheden die totaal ongepland en onverwacht zijn. Het overvalt je “Zo maar op eens”. Er is een krachtig ogenblikkelijk gevoel dat je elkaar voordien al ontmoet hebt. Je voelt een onmiddellijke en diepe verbintenis met elkaar. Er is een schokkend gevoel tussen jullie tweeën die woorden niet kunnen beschrijven. De relatie is onmiddellijk, alsof er geen tijd verloren is sinds de laatste keer dat jullie samen waren. Het voelt alsof je nooit echt geleefd hebt, voor de hereniging plaatsvond. Je voelt een diep besef van heiligheid en eenheid met God waar je je nooit eerder van bewust was. Het brengt gevoelens mee die je nooit voor mogelijk achtte. Gevoelens die je niet kende. Jullie zijn onafscheidelijk. Maaaaar je hebt ook nog een gezin, hoe ga je dan met alles om? Moet je het je vrouw vertellen? Of brengt dat nog meer schade? Graag reacties.(Onbekend)

Antwoord
Er is niets zo fijn als je soulmate,zulke dingen moet je zeker koesteren die zijn er zeker niet vaak in een mensen leven,En als je eindelijk degene tegenkomt, laat hem niet los.(Onbekend)

Antwoord…Don’t dream your life, but live your dream… (Onbekend)

Antwoord
Volgens mij zei iemand dat je elkaar herkent uit een vorig leven? Uh nou nee dat heb ik niet. Maar hij denk ook niet! Ook werd er gesproken over spiritueel verbonden? Ik denk ik dat wel meer en meer ga krijgen! Hij? uhmzzzzzz kweet niet!! Moet je lezen wat tot nu toe mijn ervaring v mij en zijn kant uit is? Soms lijkt het v wel voor de gevoel. Maar het ligt er dan aan hoe de ermee omgaat. En tsja verder de tijd moet het denk wijzen. Wel hoop ik ik niet moet kiezen door weet ik veel wat? En hij dat niet wil? Maar nu lijkt t erop dat dat niet aan de orde is steeds weer!(Onbekend)

Antwoord
Wanneer je zielsliefde overkomt/meemaakt in dit leven, dan voel je dat gelijk. Je weet/voelt dat je elkaar al langer kent, daar twijfel je niet aan. Spiritueel ben je zo met elkaar verbonden, dat woorden niet nodig zijn, om elkaar te begrijpen. Alles wat je van tevoren meegemaakt hebt, {valt in t niet} bij dit liefdesgevoel wat jullie verbind. Wanneer je dat gevoel niet hebt, dan is het geen zielsliefde.(Onbekend)

Antwoord
Dit is één van de belangrijkste redenen waardoor mensen vaak ook zo ongelukkig zijn, verkeerde keuzes maken in het leven en op gebied van relaties. Maak keuzes met je hart. Of laat de liefde zijn werk doen.(Onbekend)

Antwoord
Don’t dream your life and dont live your dream. Wake up- and start living Reality! Dan zul je zien dat je zielsliefde het dichtst bij de Waarheid komt; Alles en iedereen leeft vanuit de Bron, is een directe manifestatie van die Bron. Deze Bron die de ware Liefde zelf IS. Onvoorwaardelijk stromend vanuit, door en naar iedereen. Zonder onderscheid des persoons. Het is het verzet tegen die onpersoonlijke kosmische liefde die wil gaan waarheen ze wil die vaak zoveel frictie en daardoor (on)nodige pijn veroorzaakt. Zielsliefde geeft je er een voorproef van. Jouw willen kiezen vanuit je ik; jij wel en jij niet, onder mijn voorwaarden en/of condities enz. enz. blokkeert die stroom. Pas als je je door Haar laat leiden voorbij het persoonlijke naar het Universele Bewustzijn zelf zul je dat ook voor jezelf aan den lijve kunnen ervaren. Het is wat je in diepste wezen BENT, en die Liefde kent geen “nee”. Ze is VOOR alle dualiteit die onze levens zo bepalen.Openheid en Vrijheid maken Haar essentie uit. Iedereen die zo lijdt onder het gemis aan haar/zijn zielsliefde wil ik zeggen, Die Liefde waar je zo naar verlangt IS IN JOU, niet alleen in de ander of alleen als jullie samen kunnen zijn. Maak die laatste sprong naar een unieke vrijheid,naar die Goddelijke Liefde zelf,daar (be)leef je de Eeuwigheid zelf firsthand. Niet in een exclusiviteit maar een alles en allen omvattende Liefde. Hoe dat kan ? Het is de Liefde die door ons en als ons zichzelf liefheeft ! Liefde is de ware Alpha en Omega van dit Universum.(Onbekend)