Q0151. Kun je je afsluiten voor zielsliefde gevoel?

Micky

Kun je je afsluiten voor die heftige gevoelens wat zielsliefde met zich mee brengt, en zeggen en denken ik voel niets, of kan het ook zo zijn dat je er niet mee om kunt gaan en daarom zegt dat je niets voelt, want ik weet uit ervaring het is inderdaad super mooi en heftig maar loslaten is een hel.

Antwoord
Hoe meer je je afsluit hiervoor en hoe meer je probeert om los te laten, hoe groter het houden van wordt maar ook wordt het verdriet steeds meer en steeds dieper, om gek van te worden dat je jezelf zo moet verliezen en winnen kun je het na mijn idee hier niet van, die strijd wat ik nu met mezelf en men zielsliefde aanga is een onbegonnen strijd, want ik voel steeds meer liefde en ik heb me nog nooit zo verloren gevoeld, sterkte wens ik je toe heel veel sterkte als je de strijd aangaat.(Onbekend)

Antwoord
Heb ook moeite met loslaten maar op momenten dat ik me weer helemaal fijn voel met mezelf, en denk van goh wat is het leven toch heerlijk en ik me vrij voel ook zonder hem, (al is die gedachte altijd maar even) dan is hij meestal diezelfde dag nog terug (Het aantrekken).en vandaar worden we elk stapje hechter.. en aangezien ik dat dus nu weet is dat nog moeilijker loslaten.(Marij)