Q0147. Zielsliefde is tweezijdig ,Is de pijn ook tweezijdig?

Onbekend

Zielsliefde dat is liefde die uit gaat van twee mensen, maar hoe zit het met die pijn/verdriet? Is dat ook tweezijdig? Net zoals je die liefde samen ervaart, ervaar je zo ook samen die pijn? Daar ben ik heel benieuwd naar.

Antwoord
Als je twinflames bent, voel je wat de ander voelt, je weet wat de ander weet, je beleeft, wat de ander beleeft. De pijn is daar een onderdeel van. Je bent een, onlosmakelijk verbonden. Het is een diep gevoel van gemis als je twinflame er niet is. Hij of zij voelt dat precies zo, maar kan het misschien niet zo goed onder woorden brengen, of gaat er anders mee om dan jij. Als je het zeker wil weten, praat er dan over met je twinflame. Gevoelens moeten geuit worden, anders ontstaan er blokkades voor jullie liefde. Een gegeven is, dat jullie je zoveel beter voelen, als je bij elkaar bent, veilig, geborgen, een met elkaar, in liefde… Koester dat gevoel.(Onbekend)

Antwoord
Hier kunnen wij eenduidig JA! op antwoorden wat ons betreft… Wij waren mijlenver van elkaar verwijderd en op een bepaald uur voelde ik een snijdende pijn in mijn linker hand. Toen wij weer bijelkaar waren heb ik hem verteld wat ik op die dag om dat bepaald uur voelde en precies aangewezen waar… en vol verbazing keek hij me aan en zei dat het precies klopte er stond op dat moment iemand boven op zijn hand. En zo hebben wij nog veel meer onverklaarbare telepatische ervaringen.(Onbekend)