Q0144. Ik kan niet begrijpen dat je zielsliefe ontmoeten het mooiste is wat je mee kan maken, ik heb alleen verlangen naar hem pijn en verdriet?

Onbekend

Misschien ben ik nog niet zo ver terwijl ik er toch al ruim 5 jaar mee worstel. Het is inderdaad het mooiste wat je kan overkomen maar loslaten is geen leven, het ergste wat je kan overkomen. Ik ben er een compleet ander mens van geworden, voel me met niemand meer verbonden en ben soms ziek van pijn dan kun je toch niet zeggen het is het allermooiste wat ik meegemaakt heb? Wie kan me nu eens uitleggen hoe dat precies zit.

Antwoord
Verliefdheid kan bijna met iedereen en komt en gaat, het gevoel van die verliefdheid slijt en verdwijnt uiteindelijk. MAAR zielsliefde is iets wat NOOIT meer weg gaat (gevoelsmatig). verliefdheid kent voorwaarden, “zielsliefde niet…da’s onvoorwaardelijk’ dat is Intens en Puur. Een zielsrelatie is een relatie met veel diepte, rust en vertrouwen, die het dagelijkse en het aardse overstijgt. Zielsrelaties hebben meer spirituele aspecten, deze relaties zijn ook veel harmonieuzer in vergelijking met andere relaties. Je relatie is een kans een spirituele bruiloft te vieren of, met andere woorden, de spirituele vereniging tussen twee geliefden te ervaren. Jullie als geliefden ontdekken de ware liefde op de meest indringende manier: de liefde tussen de mannelijke en vrouwelijke archetypen, wat je seksuele voorkeur ook mag zijn. Deze Diepe liefde leidt tot eenheid, goddelijke genade en zegen. Deze zegeningen laten je als stel ervaren wat het is om één te zijn. Het is de enige in je leven, met wie je op zielsniveau kan praten en voelen. Iemand die op dezelfde trilling leeft, en samen tril je elkaar tot ongekende hoogtes omhoog. Tuurlijk is het niet alleen maar tot ongekende hoogtes, ook tot ongekende laagtes. Het confronterende gedeelte, het gedeelte die je eerst niet begrijpt. Waarom kan iemand die zoveel van je houdt, zoveel bij je losmaken? je gaat het samen begrijpen, en uiteindelijk samen aan werken. HET ZIJN DE CONFRONTERENDE DINGEN DIE ONS HEEL MAKEN De dingen die nog als litteken aan ons kleefde, en die we niet meer nodig hadden. Samen verwerk je dat,en laat je dat los, samen groei je in een korte tijd,zoals je nog nooit gedaan hebt in je leven. En de relatie word mooier,sterker en als maar dieper. En als je elkaar dan door omstandigheden ,obstakels moet verliezen, De Enige die jou het goddelijke kan laten zien, de enige die zoveel in jouw los kan maken, (die intense verbondenheid,die je samen hebt), de enige die jou echt kent. Dit is niet binnen een aantal jaren verwerkt. Dit duurt mischien wel je hele leven. Met die pijn moet je leren omgaan. Die pijn zal altijd een groot stuk van je leven blijven. Maar de liefde voor elkaar ,dat is de kracht om door te gaan in je leven.(Onbekend)

Antwoord
Ons denken is niet in staat om tweelingzielen te begrijpen en te verklaren, en al zeker niet in staat om te bepalen hoe de toekomst er uit ziet. Ons gevoel weet de toekomst, maar ons denken kan daar helemaal niks mee, dus het enige wat je kan doen is voelen. Daar ligt het antwoord. Daar zit de liefde. Denken doet pijn.(Onbekend)