Q0141. Hoe kan ik die band voorgoed verbreken?

Daan

Nog even een vraagje? Ik heb al een aantal vragen gesteld maar kom er niet veel verder mee. Maar ik kan dit niet zo als het nu gaat, was ik hem maar nooit tegen gekomen in mijn leven en dat meen ik echt. Nu mijn vraag, is er een manier zodat ik de band met mijn zielsliefde kan verbreken maar dan ook echt verbreken? Ik wil me weer zo voelen als vroeger niet compleet want ik voel me liever niet compleet dan dat ik pijn en me verscheurd voel, hoe kan ik voorgoed die band verbreken want dit is geen leven zo. Als iemand het antwoord voor me weet dan hoor ik het graag, Groetjes

Antwoord
Ik ken jou verhaal helemaal, ik denk ook vaak was ik hem maar nooit tegengekomen, terwijl ze hier op de site vertellen dat het zo geweldig en leerzaam is je kunt er zoveel van leren, dat heb ik ook nog niet echt ervaren wat ik wel ervaar is pijn en verdriet, hartverscheurend en het heeft mijn leven totaal veranderd ik ben een ander mens geworden. Ik heb mijn zielsliefde ontmoet, fantastisch inderdaad het mooiste wat je ooit kunt meemaken, maar dan komt het loslaten dat is volgens mij het allerpijnlijkste wat je mee kunt maken. Ik rouw ook nog steeds na jaren kan ook geen andere man in mijn leven toelaten wel geprobeerd maar mijn zielsliefde was steeds bij me. Ik vraag me ook wel eens af hoe ik verder moet, soms heel moeilijk, maar loslaten kan volgens mij niet misschien na jaren dat het een plekje krijgt, ik weet het niet ik denk ook wel eens was ik hem maar nooit tegengekomen maar aan de andere kant dan had ik dat fantastische diepste gevoel van liefde ook nooit meegemaakt. Ik probeer nu het mooie gevoel te koesteren en niet weg te drukken want dat lukt toch niet het koesteren van het diepste liefdesgevoel van mijn zielsliefde geeft me wel een stukje rust, het mag er zijn. Heel veel sterkte want ik weet door welke hel je gaat.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb even een vraagje aan Daan? Wil je uit wraak met hem breken,omdat hij niet open wil staan voor je?(Onbekend)

Antwoord
Waarom is hij zo bang voor jullie liefde? Je hoort nl vaker dat mannen of vrouwen voor deze liefde weg lopen. Durven ze de turbulentie niet aan? Bang om zijn ware “ik” te leren kennen? Dat kan inderdaad heel heftig zijn. Jammer zo ervaart hij nooit wie hij echt is,en hoe super mooi deze liefde kan zijn.(Onbekend)

Antwoord
Het is een les die je in je leven ‘krijgt’ en waar je alles uit kunt halen waardoor je een beter mens kunt worden. Mijn tip is: Verzet je er niet tegen. Ga met de stroom mee.als je zielsliefde mag ervaren, geniet er 1000% van, het is zo mooi. ga je zielsliefde niet uit de weg het kan wel eens een grote betekenis in je leven hebben.(Rolf)

Reactie
Nee ik wil niet uit wraak met hem breken, maar ik wil met hem voorgoed breken omdat ik niet kan leven met de pijn die ik voel, maar ook de pijn die hij voelt, het verdriet wat ik voel, maar ook het verdriet wat hij voelt, de leegte die ik voel, maar ook de leegte die hij voelt, ik voel de hele dag ook wat hij voelt, en daar kan ik niet tegen, zelf zijn gedachten kan ik lezen, dit is zo raar zo onverdraagzaam. Hoe meer afstand hij probeert te nemen, hoe groter mijn liefde en gevoel voor hem wordt, dat loslaten waar ze het hier over hebben dat bestaat helemaal niet want je kunt jezelf niet loslaten dat is onmogelijk, en wraak, nee dat kan niet want hoe kun je nou wraak op jezelf nemen, zijn vrienden zijn familie, iedereen zegt; hij heeft zichzelf verloren en zo leeft hij nu ook nou en zo leef ik ook, beetje bij beetje voel ik mijn hart en ziel sterven en ook de zijne nou daarom vroeg ik hier wie me kan vertellen hoe ik voorgoed met hem zou kunnen breken want om de hele dag te moeten voelen hoe je beetje bij beetje sterft, daar kan niemand mee leven toch.Ik zal er nog even iets bij vertellen, onze kinderen, zijn oudste zoon bijna 18 en mijn oudste dochter bijna 16, iedereen maar dan ook iedereen vraagt of ze broer en zus zijn, deze kinderen hebben bijna hetzelfde uiterlijk het zelfde postuur, dezelfde gedachtegang, ja zelfs omas en opas die hier raar van keken en zeiden dit kan haast niet. Rara hoe kan dit, deze kinderen zijn van 4 verschillende ouders maar hadden een tweeling kunnen zijn. Dit is raar, heel erg raar, de band met zijn oudste zoon is het zelfde als moeder en kind vertel mij hoe kan dit?(Daan)

Antwoord
Toch begrijp ik jullie verband niet helemaal. Jullie komen bij elkaar over de vloer? Beide getrouwd? Kinderen zo als je schrijft. Mischien vind hij het moeilijk, omdat hij door zijn gezin geen relatie met je kan hebben? Jullie moeten praten, praten, een oplossing zoeken, want diep in je hartje weet je zelf ook he, dat breken nooit gaat lukken met je zielsliefde. Waarom zijn jullie beide zo leeg en somber, terwijl jullie elkaar wel vaak zien? De meesten hier zijn verdrietig door dat de ander is weggelopen. Maar julllie hebben wel contact?(Rolf)

Antwoord
AFSTAND scheidt enkel de lichamen, NIET DE GEESTEN. Spiritueel blijf je altijd met elkaar verbonden.(Ruud)

Reactie
Lieve Rolf we hebben beide geen relatie met een ander, wel met elkaar gehad maar hij kan er niet mee overweg dat ik zijn zielsliefde en misschien wel meer dan dat ben, na 3 jaar kan hij er niet meer tegen ondanks dat het zo geweldig mooi is zegt hij, hij is bang lijkt het wel en loopt nu heel hard voor zichzelf en mij weg, praten met hem helpt niet omdat hij weet wat er gezegd gaat worden, dit is waar hij altijd bang voor was zegt hij en nu kan hij er niet meer tegen, niet tegen onze relatie maar ook niet tegen het niet samen zijn maar wat zo raar is, hij kan ook niet zonder mij zegt hij, nou vertel maar eens wat je daar mee moet dan, iedereen om ons heen zegt dat wij weer samen komen omdat dat ons lot is, maar hij verzet er zich met alle macht tegen, omdat hij bang is zegt hij dat hij me ooit toch zal gaan verliezen dan liever nu dan later, hij wil me niet meer zien en niet meer spreken want daar kan hij niet tegen, ja en die kinderen zijn zoon en mijn dochter hadden een tweeling kunnen zijn daar snappen zelfs wij niets van, echt die gelijkenis en hun gedrag en denkwijze, Groetjes Daan.(Daan)

Antwoord
Mijn tip is om eens allebei hulp te gaan zoeken (therapie is geen taboe meer) of als je er zeker van bent tweelingzielen te zijn zou je misschien op zoek kunnen gaan naar iemand die je daarin advies kan geven. Ik weet dan niet precies waar je moet zijn (bij een spiritueel coacher?) Hij kan niet zonder je, maar ook niet met je, mischien herkend iemand anders op deze site hierin? Ik denk dat hij nog te veel blokkades bij zich draagt, die verwerkt moeten worden.(Rolf)

Reactie
Ik heb mijn zielsliefde van mij afgestoten omdat hij tijd aan mij vroeg en ik dit niet begreep waarom, daarop hebben wij een woordenwisseling met elkaar gekregen en ik heb hem beledigt en ik heb heb het behoorlijk lastig gemaakt. Maar mijn vraag is; die pijn die leegte die ik voel bij mij, maar ik voel het ook van hem, hoe kan dit? Zal die ooit overgaan als wij niet meer samenkomen en waarom voel ik die dubbele pijn en waarom voel in zijn nabijheid ook al is hij niet bij me. Waarom doet dit zon verschrikkelijke pijn in mijn hart en ziel. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, ik voel me verscheurt. Als iemand een antwoord heeft op mijn vraag; alsjeblieft vertel het me. (Daan)

Antwoord
Daan ik zie dat je al eerder een stukje hebt geschreven .( DIT STUKJE HIERBOVEN) Waarom heb je hem van je afgestoten? Ondanks dat hij tijd aan je vroeg? Is hij niet daarom bang, Angstig om je WEER te moeten verliezen???(Rolf) Beste Daan en Rolf; misschien moeten jullie contactgegevens met elkaar uitwisselen zodat jullie samen kunnen corresponderen. Deze plaats is bedoeld voor minder uitgebreide communicatie. (redactie)

Antwoord
Ook al verhuis je naar Australië,die band kan nooit meer verbroken worden. Je deelt diepe liefde maar ook hoge heuvels waar je samen door heen moet.(Onbekend)

Antwoord
Lieve Daan, wat afschuwelijk voor je. Natuurlijk kan ik me niet helemaal voorstellen hoe je je voelt, maar ik ken wel het gevoel dat je weet wat er in je tweelingziel omgaat, en het moet verschrikkelijk zijn als je de pijn van jullie samen moet voelen omdat hij jullie liefde niet aankan. Of je de relatie kunt verbreken? Het klinkt verschrikkelijk, maar ik ben het met andere reacties eens dat dit waarschijnlijk niet tot de mogelijkheden hoort omdat het een relatie betreft die er altijd geweest is en nu tot jullie bewustzijn is doorgedrongen. Het enige dat ik kan verzinnen is: probeer voor hem te bidden, op wat voor manier je dat dan ook doet. Stuur hem in gedachten rozen, droog zijn tranen, stuur hem alle liefde die je in je hebt, stuur hem, in gedachten, alle helende liefde die je maar kunt verzinnen in elke vorm die je kunt verzinnen. En accepteer de pijn die hoort bij deze vorm van beminnen. Dat klinkt absurd, maar op het moment dat je je pijn (en daarmee ook de z! ijne) aanvaardt als iets dat hoort bij je liefde verandert die heel langzaam maar wel heel zeker in een soort “zoetheid”, terwijl je ieder gevecht ertegen niet alleen moet verliezen, maar al dat verzet er ook voor zorgt dat je pijn (en dus ook de zijne; jullie emoties zijn nu een keer verweven) verandert in helse pijnen in plaats van die hemelse zoetheid. Ik kan je verzekeren dat je niets kan overkomen dat je niet kunt dragen; wanhoop niet. Huil voor mijn part je ogen uit je hoofd, maar wanhoop niet; je krijgt echt geen grotere last dan je rug kan dragen.(Simone) AntwoordAls ik erg verlang naar mijn Soulmate spiegelt hij mij gelijk dat ik de liefde voor mezelf weer even terug moet zoeken. Pas op de plaats. Als ik dit doe, dan is alles weer één en compleet!(Onbekend) AntwoordGraag wil ik aan Daan vragen, hoe t nu gaat? En of ze evt mail wil uit wisselen. Aan iemand die precies t zelfde meemaakt.(Onbekend) ReactieDank jullie wel voor jullie reacties op mijn vraag, Ik heb bij deze besloten om toch te proberen om de band met mijn zielsliefde helemaal te verbreken. Ik zie wel of het mij lukt of niet lukt, maar ik moet dit proberen te doen anders is er niet mee om te gaan voor mij, na zon lange tijd niet meer met hem samen te zijn, ruik ik hem nog, voel ik hem nog, proef ik hem nog, hoor ik hem nog, hij is constant aanwezig ook al is hij niet hier bij mij. s`nachts slaap ik niet, overdag functioneer ik niet goed omdat ik hem bij me voel en ik weet waar hij mee bezig is, ik voel zelfs wanneer hij gaat slapen en opstaat, nee dit is geen leven en ik wil hoe dan ook hem niet meer voelen en ruiken en horen enz. enz. Alles wat ik wil is leven, ja leven in rust. Iemand heeft mij bevestigd dat hij mijn zielsliefde is en dat ik mij niet van hem kan losmaken, nou dan zal ik ze het tegendeel bewijzen wat het ook kosten gaat want ik wil rust en leven zoals voor dat ik hem tegen kwam, liever een halve ziel dan helemaal geen ziel.(Daan)

Antwoord
Daan, ik herken heel veel in je verhaal.Mijn tweelingziel en ik voelen elkaar ook de hele dag. Hij weet wanneer ik eet, slaap,werk, bij en vriendin ben, ik in de sauna ben geweest enz. enz. We vrijen zelfs op afstand. Ik voel wanneer hij fietst enz.Dit gaat nu al 5 jaar zo. Ik heb er erg van genoten, en nu denk ik, moet dat op deze manier zo door gaan. We hebben geen lijfelijke relatie gehad. Zelfs heel weinig met elkaar gesproken. Ik ben bij een paragnost geweest, maar die kon me niet verder helpen, die zat zelf met de oren te klapperen. Ik ben nu op een punt aangekomen dat ik niet weet wat er mee te moeten doen. Ik ben nog niet zo ver als jou, dat ik hem wil loslaten. Maar vragen blijven, als; waarom moet het op deze manier gaan en kunnen we niet een gewone gelukkige relatie hebben. Ik heb de opleiding astrologie gedaan en een relatiehoroscoop gemaakt van ons. Dit is een tip, als je zijn geboortetijd en plaats weet. Daarin kwam bij ons! heel duidelijk uit dat er een versmelting is, maar dat we ieders ons eigen weg moeten gaan. (baal,baal) Communicatie op een normale manier lijkt uitgesloten bij ons. In de horoscoop wordt dat aangegeven als frustratie in de communicatie. Dat voel ik ook zo. Ik zou niet weten hoe en waarover we moeten praten met elkaar, ook veel te eng. Misschien is dat een idee, 0m in een relatiehoroscoop te kijken. Ik wil hem wel voor je maken.Hier hou ik me aan vast, want anders weet ik het ook niet.Eindelijk een verhaal van herkenning. Niemand snapt me. Jij bent de enige nu die hetzelfde met een tweelingziel hebt als ik.(klinkt wel zielig) Ik voelde me er erg eenzaam door de laatste tijd. Het gekke is dat ik nu pas er over durf te praten. Er verandert iets daardoor, misschien is het acceptatie dat het toch niet anders wordt. Ik wil je veel sterkte wensen, ik heb helaas geen kant en klare oplossing voor je, maar verbreken?…………. Je voelt en denkt hetzelfde. Ik weet niet of je zo’n relatie kunt verbreken.Ik vraag het me af.Het is contact op energetisch niveau, op fijnstoffelijk niveau en dat heeft een hogere trilling,dat zorgt dat je op afstand contact hebt,en daarbij ben je een/samen. Alsof je vastgeklonken bent. Het zit in de lucht bij wijze van spreken. Uit je verhaal haal ik, dat je er echt genoeg van hebt.Ik vermoed dat praten niet helpt.Als je probeert het los te laten merk je vanzelf of dit lukt. Als het erger terugkomt ben je op deze manier voor elkaar bestemd. Waarschijnlijk hebben jullie samen een probleem op te lossen, oderzoek dat. Succes en ik hoop dat je een oplossing vindt. (Gabrielle)

Antwoord
Dat jij je zo voelt heeft met je ego te maken. Als je heel diep in je gevoel zit, heb je ook deze pijn niet. Je hebt een aantal dingen in je waar je aan moet werken. Loslten van je tz zal niet gaan. Accepteer dat hij met zijn gevoel in je zit. Zoals ik het lees, ben je nog niet zover. leer te voelen met je gevoel ipv je ego ‘ik wil’.(Onbekend)

Antwoord
Ik leef met jullie mee, en ook ik moet dit zware tweelingzielenproces doorlopen want dit proces overkomt je en je kunt er niet van weglopen of ermee stoppen of ervoor kiezen, maar ik heb ontzettend veel steun hierin aan een tweelingzielen coach Claas-Jan. ( hij heeft een eigen website )
Hij weet als ervaringsdeskundige waar hij over praat, en hij steunt , geeft goede adviezen en is heel eerlijk hierin. Deze man is echt goud waard en onmisbaar voor degene die in een echt tweelinzielenproces zitten.
Enne een tweelingziel loslaten is onmogelijk, maar weet dat het uiteindelijk goed komt.
Alleen weten we niet precies wanneer dat is,
Heel veel sterkte . (Tweelingziel)