Q0138. Mijn zielsliefde kan het niet aan om een relatie met me te hebben, terwijl ik niet zonder hem kan. Klopt dat wel als je samen even ver bent in je spirituele ontwikkeling?

A.

Hij doet niet anders dan projecteren, en is daarbij ook erg snel gekwetst en erg gevoelig, dus je begrijpt dat het heel moeilijk is. Anders had ik allang zonder aarzelen voor hem gekozen. Toch voel ik diep in mijn hart, dat ik hem weer tegenkom, dat het een hoger plan is, dat we elkaar ontmoet hebben. En dat we nog niet klaar zijn met elkaar, ook al wil hij geen contact meer. Ik wens iedereen hier ook heel veel sterkte met alles!

Antwoord
Sommige zielsliefdes kunnen het niet aan om een relatie met hun zielsliefde te hebben. Maar veel WILLEN het niet aan om diverse redenen. Ik heb tegen mijn zielsliefde gezegd; jij bent de enige die de juiste keuze kan maken voor jezelf. Als jij ervoor kiest om niet bij mij te willen zijn ondanks die superliefde, dan is dat een uitstekende keus, want het is jouw keus. Zelfs de reden van je keuze maakt me niet eens uit. Elke reden die zij goed vindt is goed. Wie ben ik om de juistheid van haar keuze in twijfel te trekken? Ik zou op geen enkele grond kunnen en willen oordelen. Het zou belachelijk zijn als ik zou zeggen dat ik vind dat een andere keuze beter voor haar zou zijn. Ik kan haar keus alleen maar met liefde accepteren. Want ik wil alleen maar dat ze gelukkig is. Met of zonder mij. (Tiny)

Antwoord
Weet je wat het rare van het alles is, als je de verhalen van andere mensen leest hier, zie je ook dat zielfsliefdes niet (zo snel) bij elkaar komen, daar ze toch een enorme aantrekkingskracht voelen. Ik vraag me echt af waar dat aan ligt. Maar goed, omdat jij zelf het gevoel hebt dat jullie beide elkaar nog een keer weer zullen tegen komen zal dat ook zeker gebeuren. Verder heb je het gevoel dat jullie twee een deel uitmaken van een groter plan. Echter weet ik niet of het te maken heeft met een hoger plan. Maar het heeft toch een bepaalde betekenis/doel. Advies: laat alles gewoon op zn beloop, het komt vanzelf wel goed.(R)

Antwoord
Ik denk dat uit eindelijk alle ziels-liefjes weer bij elkaar komen. De aantrekkingskracht en die mooie liefde zit veel te diep. Dat is mijn ervaring. Vaak raken we in de war, bij z’on ontmoeting, maar als je na een tijd bij mij duurde het jaren, ervaart dat het toch, jou enige prinsesje op de aardbol blijkt te zijn. Jou thuiskomen waar jij je veilig bij voelt. Dat alleen zei mij die vlinders en die warmte kan geven. Het voelt zo erg vertrouwd. Je word je meer bewust van alles. En vooral wij mannen ,die snappen vaak niet wat deze heftige liefde precies inhoud. Ik had dit nog nooit meegemaakt. Ik heb dus afstand gedaan van mijn zielsliefje 4 jaar geleden, ik ben me nu bewust, dat zei veel en veel dieper zat, dan ik ooit had beseft.(Alemelo)