Q0136. Mijn zielsliefde is steeds in mijn gedachten. Hoe krijg ik hem uit mijn hoofd?

Onbekend

Ik heb een aantal jaren geleden mijn zielsliefde ontmoet na een jaar heb ik hem los moeten laten. Ik kan hem niet los laten wat ik ook probeer, veel werken, sporten afleiding zoeken, uitgaan. Maar met periodes is hij steeds bij mij, en een andere man kan ik absoluut niet toelaten omdat hij dan ook in mij gedachten steeds bij me is, en ik zal nooit maar dan ook nooit bij wie dan ook hetzelfde voelen als bij mijn zielsliefde. Het probleem is ook dat ik hem steeds in mijn gedachten heb, en dat is soms zo vervelend en verdrietig en pijnlijk en lastig omdat ik niets met hem kan , onbereikbaar is, hij heeft inmiddels een relatie. Ik doe van alles om hem uit mijn hoofd te halen maar het lukt niet hoe ga ik hiermee om en hoe krijg ik hem uit mijn hoofd dit is zo belastend, omdat ik toch niets met hem kan wil ik eigenlijk ook niet steeds met hem bezig zijn. Wie heeft er goeie tips of dezelfde ervaring het blokkeert mij ook om gelukkig te zijn het is echt lastig terwijl ik nog altijd zielsveel van hem houd.

Antwoord
Ik denk dat het zelfde voor hem geldt. Hij is ook met zijn hart bij jou, dat is voor hem ook moeilijk, om verder tegaan met een ander.(Onbekend)

Antwoord
Om eerlijk te zijn denk ik niet dat het mogelijk is om een zielenliefde uit je hoofd te krijgen. Ten eerste weet je dat hij je zielsliefde is, deze wetenschap maakt alles nog een stukje moeilijker. Zoals je zelf al zegt denk je vaak aan hem en heeft dit gevolgen in je dagelijks leven. Mijn advies is om alles over je heen te laten komen daarmee bedoel ik; ga er niet tegen vechten om betreffende persoon uit je hoofd te halen, das toch onbegonnen werk, dit omdat jullie toch met elkaar verbonden zijn. Laat alles over je heen komen en het gevoel om hem uit je hoofd te halen zal vanzelf minder worden. Je zal vanzelf zien dat je deze situatie/gebeurenis(sen) een speciaal plekje zal geven. Of te wel goed mee weet om te gaan. Het heeft alleen even tijd nodig.(R)