Q0130. Kan er ook een site komen met mensen met zielsliefde die wel bij elkaar zijn?

Onbekend

Mijn vraag is, deze site is voor mensen die rouwen, door het kwijt zijn van de zielsverwant. Kan er ook een site komen met mensen die wel bij elkaar zijn? Of hebben die geen behoefte om hier ervaringen uit te delen.

Antwoord
Deze site is opgezet om tot steun te zijn voor mensen die ‘overvallen’ worden in hun leven door zielsliefde. Als een herkenning dat die ‘gekke en diepste liefde’ inderdaad echt bestaat. Dat wat zij voelen echt is en een bekend fenomeen is. En om deze mensen praktische tips en steun te geven om deze levensveranderende ervaring te verwerken en een plaats te geven in hun dagelijkse leven. Dat gaat vaak gepaart met rouwen en leren loslaten. De site is niet opgezet als klaagmuur maar als expositie hoe anderen hun ervaring verwerken zodat je hier je voordeel mee kunt doen met je eigen verwerking. Veel mensen hebben al laten weten daarvoor veel nut van deze website te hebben gehad.De moraal van deze website is vooral om mensen te helpen loslaten in plaats van te laten verlangen; niet klagen over wat je niet hebt maar genieten van wat je wel hebt gekregen. Want of je nou wel of niet bij je zielsliefde bent, het is de mooiste en diepste liefde die je hebt mogen ervaren. (Tiny)

Antwoord
Je zielsliefde mogen ontmoeten in dit leven dat is een geschenk uit de hemel. Maar waarom pas in een tijd dat je al genesteld bent? Waarom niet eerder? Zielsliefde dat is de diepste liefde ooit. Maar soms lijkt het ook of je gestraft word in dit leven. Het mooiste mogen mee maken maar hoe moeilijk is het als je t mooiste wat je hebt moet loslaten? Iets wat diep zit, kan nooit meer over gaan. Dus ik kan de mensen op deze site heel erg begrijpen dat ze blijven kniezen om hun grote liefde.(Onbekend)

Antwoord
Hoe kan je genieten van het mooiste wat je hebt gehad, als je het niet meer hebt. Het zonnetje wat voor altijd gedoofd wordt, kan je daarvan genieten? Deze grote liefde zal voor altijd je leven beheersen.(Onbekend)

Antwoord
Ik wil even reageren op (deze liefde zal voor al tijd je leven beheersen), dat is ook zo,niemand anders kan jou dezelfde liefde laten voelen, deze persoon zal voor altijd in je hart staan. Ik heb na mijn zielsliefde nog 5 gewone liefdes gehad maar daar mee kan ik niet gelukkig zijn. Ik verlang terug naar mijn zielsliefde gevoel, naar de persoon die mij die warmte kon geven, ik zal altijd op haar blijven wachten. (Dylan)

Antwoord
Ja wat ik jammer vind is dat deze site toch wel heel erg benadrukt dat je moet loslaten en dat je niet meer moet verlangen..jammer want ik denk dat als je alle stormen overwint dat je dan wel bij elkaar kunt komen. dat is wat ik hier mis, verlangen is een heel gewoon verschijnsel en hier wordt het neergezet als iets wat je moet overwinnen, maar waarom? om anderen tevreden te houden? verlangen geeft toch aan dat je bij elkaar wilt zijn, dat je als tweelingzielen zo naar elkaar verlangt(vanuit je hart,je ziel) dat dat toch een teken is! je kunt niet tegen een natuurverschijnsel blijven vechten, het komt altijd weer terug..of je nou wil of niet, voor mij is het een roep van ‘boven’ om in actie te komen, hoe moeilijk ook.. ik denk dat dat loslaten in eerste instantie goed is om allebei te groeien maar dat wil niet zeggen dat je uiteindelijk altijd moet loslaten..er zijn tweelingzielen die alles overwinnen omdat ze voelen dat ze niet anders kunnen dan bij elkaar zijn, dat ze alles willen delen! echte liefde je moet er wat voor over hebben, dat is volgens mij ook de opdracht van ‘boven’, volg je hart/liefde/god. Op den duur kun je niet anders dan in liefde loslaten wat niet meer voor jou werkt, ook al lijkt dat nog zo moeilijk en dat is zeker NIET je tweelingziel.(Onbekend)

Antwoord
Ik kan het volledig eens zijn met antw 2,3 en 5. Ikzelf heb mijn tz 13 j geleden ontmoet. Behalve het bekende volkomen veranderd te zijn, ga ik steeds minder het ”nut” inzien van een tz te hebben, dan ook een relatie ermee aangaan. Ik vind het een tantaluskwelling en ik kan daar niks ”goddelijks” in vinden. Mijn tz (man) was getrouwd toen wij elkaar ontmoeten. Nu pas na jaren, heb ik het gevoel dat hij meer geneigd is van zijn huidige vrouw te scheiden. Om een relatie met zijn tz, mij dus, te beginnen. Maar inmiddels ben ik ook getrouwd, en mijn leven lijkt, zoals velen met mij weet ik zeker, erg op een soap. Het blijft spannend, met allerlei wendingen en plots. Nee, saai is het zeker niet, en ik ben er zeker van dat anderen dit met mij kunnen beamen. (Onbekend)