Q0128. Is je zielsliefde weer terug gekomen?

Me

Graag zou ik willen horen of er mensen zijn, die hun Zielsliefde voor een (lange) tijd kwijt waren (omdat deze op een gegeven moment er voor had gekozen om een einde aan de Zielsliefde-relatie te maken. Waarschijnlijk omdat het te intens en te confronterend was … en omdat zowel zij als hij getrouwd was/is. Mijn vraag is: zijn er mensen van wie hun Zielsliefde uiteindelijk toch heeft gekozen voor de Zielsliefdes-partner, nadat deze eerder het contact had verbroken?? Ik ben zo benieuwd en zou zo graag van mensen horen hoe dat dan is gegaan, ik wacht al zo lang en het is zo zwaar… Wat positieve ervaringen kan ik wel gebruiken…!

Antwoord
Ik zie dat veel mensen hier in pijn leven nadat ze de zielsliefde door loslaten of door misverstanden verloren zijn. Lieve mensen snappen jullie deze diepe zielsliefde nou nog niet? Dit is onvoorwaardelijke liefde,en jullie wederhelft voelt het zelfde als jij, ook die vreselijke pijn, en het gemis zal jullie altijd weer bij elkaar brengen. Na een tijdje (soms zelfs jaren) uit elkaar te zijn geweest, zullen jullie altijd weer samensmelten op aarde. Omdat het gemis zwaarder weegt dan de weg die je verder alleen wilt gaat. Na lange tijd kom je er achter,dat niemand anders jou gelukkiger kan maken dan jou eigen zielsliefde maatje. Dit weet ik uit ervaring van heel veel mensen. Het is gewoon dat op deze pagina alleen mensen staan die nog niet terug zijn bij hun geliefde. Daarom ook dit verdriet bij deze mensen.(Susan)

Antwoord
Beste onbekende hoe kan je 2 tweelingvriendjes gehad hebben en verloren? er is toch maar 1 twin voor iedereen? 2 is echt wel heel bijzonder! Ook ben je ze niet kwijt, dit blijft altijd, sterker, zachter, maar die verbinding is er?(Onbekend)