Q0127. Op dit moment voel ik mezelf verscheurd , hoe moet ik hiermee omgaan?

Onbekend

Ik heb een vraag die betrekking heeft tot mijn tweelingziel (dat gevoel heb ik) Even de situatie: Gebonden man, single vrouw ontmoeten elkaar; gevoel onbeschrijfelijk. Deze voorafgaande tekst zegt genoeg. we kunnen niet bij elkaar zijn terwijl we allebei voelen en ervaren dat we in elkaar onze tweelingziel gevonden hebben. op dit moment voel ik mezelf verscheurd , hoe moet ik hiermee omgaan?

Antwoord
Ik denk dat dit het probleem van iedereen hier is. De ware tegen komen en gebonden zijn. Alsof ze je een biefstuk voor houden waar je niet aan mag komen. Het pijnlijkste wat je maar kan overkomen.(Onbekend)

Antwoord
Hahaha ik weet het, ik mag er eigenlijk niet zo lachoniek om doen, maar de situatie komt me te bekend voor. Net zoals een vorige persoon al vertelde het is net of ze je een biefstuk voor houden…….. Het rare is dat vele van ons op deze site hun zielsliefde hebben ontmoet maar dat diegene zelf gebonden is. Zucht… zo enorm frustrerend is dat. Het zal wel allemaal bij het spel horen denk ik.(R)

Antwoord
Hahaha ik ben blij dat we door alle ellende ook nog een beetje kunnen lachen hier. Het is wel goed voor de lijn moet ik zeggen;-)… kijken maar aan komen niet haha.(Onbekend)