Q0126. Hoe kan het zijn dat liefde in haat verandert? Waarom heb ik haar ontmoet? En zal zij ooit in de toekomst weten dat ik een soort soulmate was voor haar?

Bjorn

Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen maar 2,5 jaar geleden zat ik in Engeland voor mijn werk als cameraman. In de stad Sheffield, daar heb ik een vrouw ontmoet die via mijn astrologische gegevens voorspelde dat ik een vrouw tegen zal komen, het maffe was dat de voorspelling waar werd. Ik heb haar ontmoet tijdens het maken van een moderne balletfilm, zo kwamen we aan de praat en ik kwam er snel achter dat zij aan een volgende film mee werkte waar ik ook aan mee werkte.Op die opnames heeft zij duidelijk haar gevoelens aan mijn getoond waar ik eigenlijk van schrok maar tegelijkertijd ook mooi vond. Jammer genoeg maakte ze het uit naar 6 weken maar niet op een volwassen manier waardoor ik verward was. Later ben ik er via haar achter gekomen dat ze seksueel mishandeld was door haar stiefvader als jong meisje en dat ze met hard-drugs in aanmerking was geweest zoals cocaïne. Mijn grootste fout die ik begaan heb na de relatie is dat ik haar niet direct opbelde na een week of 2. Ik heb te lang gewacht om dat ik te bang was. Beter gezegd; ik voelde haar woede en frustratie aan. Terwijl ik in Sheffield zat en zij in Newport (Gwent, Zuid Wales).Ik heb haar nog gevraagd dat het mogelijk was om terug te gaan naar haar waarop ze zei dat ik haar zat te stalken en van die tijd heb ik niks meer van haar weer gehoord.
Nu komt mijn vraag, Hoe kan het zijn dat liefde in haat verandert? Waarom heb ik haar ontmoet? En zal zij ooit in de toekomst weten dat ik een soort soulmate was voor haar?

Antwoord
Juist door jullie afstand nu, gaat ze dat realiseren, en jou missen. Ze zag een stukje van haar zelf in jou, waardoor ze bang is geworden denk ik, om haar eigen ik te leren kennen. Gezien haar verleden, heeft ze veel dingen die ze nog moet verwerken. Mijn advies: Dring jezelf niet op, maar probeer haar te steunen met alles. Ze heeft het nodig! Mail haar dat je er altijd zal zijn voor haar.(Onbekend)

Antwoord
Je bent te confronterend met haar, ze is nog niet zover in haar ontwikkeling. Het is wat je zegt, ‘op een onvolwassen manier….’. Zorg dat je ego niet de overhand neemt en haar toch gaat bezoeken. Je kan er voor haar zijn wanneer zij er om vraagt, let wel, ga door met je eigen dingen en zorg er voor dat je je niet laat meeslepen in haar misere. Dat is iets wat zij moet oplossen met haarzelf. Het is een moeizaam proces maar de moeite waar, het maakt je een beter mens als je je ontwikkeling goed doorloopt.(Onbekend)