Q0125. Hoe zit dat met tweelingzielen en seksuele aantrekkingskracht?

Bjorn

Op deze site las ik dat bij tweelingzielen er geen sprake is van seksuele aantrekkingskracht en van liefde op het eerste gezicht. Ik schrok hiervan, omdat bij iemand waar ik vermoed dat dat mijn tweelingziel is en ik het bijna voor 100 procent weet wel een seksuele aantrekkingskracht is. We herkennen onszelf echter enorm in de ander en ik voel vaak aan hoe hij zich voelt tot het intense aan toe. en hij zei ook vaak dat hij mij kende. Ik had wel het gevoel dat seks niet genoeg was voor me, dat ik hem echt wilde hebben, echt in hem wilde zitten. Toen ik het woord versmelten las ten aanzien van tweelingzielen paste dat woord precies. Maar wij hadden gewoon seks met elkaar en er was ook zeker sprake van liefde op het eerste gezicht, al was het meer een liefde als herkenning. Ik ben ook nooit echt verliefd op hem geweest, ik hield gelijk van hem. Maar zoals bij vele tweelingziel relaties, hebben wij een hele moeilijke relatie, constant zoeken we elkaar op heb! ben contact met elkaar als willen we een relatie beginnen, maar toch werkt het niet, maar blijven we wel verbonden. En we zagen elkaar ook haast nooit, maar hadden wel altijd contact en gingen ook niet vreemd. Eigenlijk super vreemd.

Antwoord
Tweelingzielen hebben zeker een seksuele aantrekkingskracht, op zich hebben tweelingzielen ook wel sex. Alhoewel dat in mijn geval niet geheel waar is. Wij hebben een enorme aantrekkingskracht tot elkaar, praten hetzelfde doen hetzelfde maken de zelfde bewegingen, etc etc, alleen op het gebied van seks zijn we wat terughoudend, we zouden het wel met elkaar kunnen doen, maar toch is er iets wat ons tegen houdt. Maar wat betreft antwoord op je vraag; JA ik denk het wel!!!!(Onbekend)

Antwoord
In onze tweelingzielrelatie kan ik alleen maar zeggen dat wij beiden nog nooit eerder zo’n geweldige intense passionele sex ervaren hebben. We vergelijken het wel eens met twee puzzelstukjes die precies in elkaar passen. Zelfs mentale orgasmes mogen we ervaren kortom… voor ons geen betere sexpartner dan je tweelingziel!(Onbekend)