Q0122. Hoe kan ik die twijfel kwijt raken en wat heeft het allemaal te betekenen?

Onbekend

Ik denk dat ik hem heb ontmoet … maar soms komt de twijfel weer naar boven (op liefdesvlak ben ik heel rationeel). De eerste ontmoeting was voor mij iets heel bijzonders, precies een herkenning maar kon het niet plaatsen. De eerste maanden was er bij mij geen verliefdheid maar een heel diep en intens gevoel van liefde. Ik probeerde niet toe te geven aan mijn gevoelens voor hem. Sinds kort ben ik eerlijk geworden met mezelf: ik erken het en bekijk mijn huidige relatie heel nuchter (relatie van 12 jaar). Mijn ogen zijn open gegaan en kom tot het besef dat ik beter verdien. De liefde voor mijn tweelingziel (maar soms twijfel ik of hij dit echt is) is heel intens. Ieder moment van de dag denk ik aan hem, precies of hij altijd bij me is. Ik ben er bijna zeker van dat hij dit ook voor me voelt. Ik kan met moeite in z’n ogen kijken omdat de intensiteit veel te sterk is. Toch kregen we nog nooit de kans om elkaar beter te leren kennen. Ik vraag me af hoe ik die twijfel kwijt raak? Meerdere malen per dag voel ik over mijn ganse lichaam lichte trillingen wat mij een soort gelukzalig gevoel geeft. Tijdens zo’n moment wordt mijn gedachte aan hem nog sterker en krijg ik het gevoel dat hij heel dicht bij me is. Wat heeft dit allemaal te betekenen? Soms ben ik helemaal in de war. Soms is de hunkering naar hem zo groot en zou ik alles laten vallen om bij hem te zijn.

Antwoord
Ik wist het pas zeker door de astrologie. Er zijn namelijk sites waar je de astrologie van tweelingzielen kan opzoeken en van zielsverwanten. Op www.cafeastrology.com zijn deze van zielsverwanten te vinden. Deze moeten meestal kloppen. Die aspecten die ik ken van tweelingzielen klopte bij mij en een jongen echt perfect. Maar ik weet niet hoe dit bij anderen is. Maar dat is een idee, ik ben namelijk ook heel rationeel en zou het niet hebben geloofd als ik het niet koon aantonen, maar dat kon ik dus wel. Meestal wordt gezegd zon, maan en ascendant in zelfde element of sextiel 6,9, 15, 24 en 27 zit meestal in de geboortedata. Tweelingzielen ontmoeten meestal ook op zo een dag ascendent hetzefde of in zelfde element en voor de rest moet u het maar even opzoeken. (Onbekend)