Q0121. Zal ik deze pijn altijd blijven voelen, die dubbele pijn?

Daan

Ik heb mijn zielliefde van mij afgestoten omdat hij tijd aan mij vroeg en ik dit niet begreep waarom, daarop hebben wij een woordenwisseling met elkaar gekregen en ik heb hem beledigt en ik heb heb het behoorlijk lastig gemaakt. Maar mijn vraag is; die pijn die leegte die ik voel bij mij, maar ik voel het ook van hem, hoe kan dit? Zal die ooit overgaan als wij niet meer samenkomen en waarom voel ik die dubbele pijn en waarom voel in zijn nabijheid ook al is hij niet bij me. Waarom doet dit zo`n verschrikkelijke pijn in mijn hart en ziel. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, ik voel me verscheurt. Als iemand een antwoord heeft op mijn vraag; alsjeblieft vertel het me.

Antwoord
Waarom geef je hem geen tijd? Als dit jou zielsliefde is dan wacht je, ook al moet je wachten tot je 80 ste. Praat met elkaar. Zielsliefde is onvoorwaardelijke liefde van en voor elkaar.(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde is de diepste pijn die je maar kan bedenken. Zo pijn,dat je soms afvraagt, wil ik nog wel leven? Hoe kan je ooit verder, zonder bij elkaar te zijn? En nee niks loslaten, als je na 20 jaar nog niet los kan laten, wat is los laten dan?(Onbekend)

Reactie
Dankjewel voor jullie antwoorden, zielsliefde is de meest erge liefde die er bestaat naar mijn idee, als je die tegenkomt, en je voelt je eenheid, ja compleet zijn en je moet dat dan weer opgeven en loslaten dat kan naar mijn idee nooit meer want hoe kun je jezelf nou loslaten dat vraag ik me af, maar ik hou van hem met hart en ziel en doe mijn best om hem te laten gaan ook al ben ik bang dat me dat nooit meer gaat lukken, maar niets in dit leven gebeurt om niets het zal wel een bepaald doel hebben gehad voor mij en voor hem, wie weet gaat hij zijn andere ik wel zo missen net zo als ik doe dat we toch weer samen komen, ja en dan zijn een ziel niet meer twee maar zijn beide helften weer een, ik wacht en hoop, het is raar maar ik steek er iedere dag een kaarsje voor aan, dat kleine lichtje brengt me een klein beetje vrede hiermee, dat kleine lichtje dat is hij en zo zie ik hem toch want voelen doe je hem de hele dag al ook al is hij niet hier, ik voel wat hij voelt, ik denk wat hij denkt, ik ben waar hij is, maar dat kleine lichtje maakt net die aardseruimte iets kleiner.(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde doet zo pijn, dat je wilt rennen voor de laatste trein. En zo PIJN doet het!!! En niet voor even,maar voor heel je leven.(Onbekend)