Q0119. Wie weet wanneer je een vaste relatie krijgt hoe je dit kunt laten slagen?

Crysta

Ik ben iemand tegen gekomen en ik weet zeker dat het mijn tweelingziel is. Als ik hem in de ogen kijk, weet ik veel wat ik niet eens kan weten. Ik heb het gevoel of dat ik telepathisch al een relatie met hem heb. Stel je voor dat we straks een echte relatie krijgen,hoe kan je dit goed laten slagen? Heeft iemand ook ervaring hiermee?
Ik wil graag mijn hele leven met hem verder, ook al weet ik dat we sowieso voor eeuwig verbonden zijn. Ook voel ik alle dagen zijn armband om de linker arm, Soort connectie. Weet iemand ook als je met je tweelingziel een relatie hebt of het wel voor je hele leven kan zijn? Is dat mogelijk en hoe? Wie heeft tips voor me met de do en the donts? Hij zoekt me steeds op en duwt me weer weg. Toch blijft hij bij me. Als hij dan voelt hoe intens de liefde is, schrikt hij en weet niet wat ‘m overkomt, en ik ook.
Toch hou ik zielsveel van hem, dat wist ik voor ik hem al ontmoette heel bijzonder en zeker de moeite waard. Wie weet wanneer je een vaste relatie krijgt hoe je dit kan laten slagen? Liefst voor mijn hele leven.