Q0118. Hoe ga je met zielsliefde om wanneer het totaal is geëscaleerd?

Onbekend

Hoe ga je met zielsliefde om wanneer het totaal is geëscaleerd?

Antwoord
Hoe is het geëscaleerd? in relatiesfeer in gevoel? In het begin van bijna alle zielsliefdes -ontmoetingen escaleert het omdat je met de gevoelens even geen raad weet. Een heftig moment als je elkaar weer tegen komt in dit leven. Wil je jou verhaal vertellen?(Ad)

Antwoord
Ik zou ook graag jouw verhaal horen over hoe het bij jullie is geëscaleerd. Ik heb ons contact om zeep geholpen toen ik nog dacht dat ik verliefd was en dat ook heb verteld. Mijn tweelingziel is echter 25 jaar jonger dan ik en ik heb zijn vertrouwen hiermee in 1 keer vernietigd. En tot op de dag van vandaag heb ik enorm veel spijt dat ik hem hiermee zo gekwetst heb. Hij en ik hadden zo’n fijn contact via msn en sms en omdat hij nog zo jong was had hij zich hier volledig en in vol vertrouwen aan overgegeven. Totdat ik hem een dreun verkocht. Spijt!(Onbekend)