Q0112. Is het bij iemand van jullie zo ongeveer gegaan en zijn jullie toch weer bij elkaar gekomen?

Me

Heeft er iemand meegemaakt dat je zielsliefde, bij je is weg “gevlucht” omdat hij de confrontatie niet meer aan kan/durft. (allebei getrouwd). Dat hij opeens is gaan zeggen : “ik houd niet meer van jou”, terwijl je voelt en weet dat dit wel zo is. Dat hij alle gevoelens heeft uitgeschakeld en is gaan ontkennen? Dat je zeker weet en voelt dat je weer bij elkaar komt. Dat je een jaar geen normaal contact hebt gehad, dat er dan weer een redelijk goed gesprek is geweest/het lijkt: hij komt weer, het is eindelijk voorbij, die vreselijke tijd van gescheiden zijn en vervolgens valt alles weer stil en reageert hij nergens meer op.Is het bij iemand van jullie zo ongeveer gegaan en zijn jullie toch weer bij elkaar gekomen? Kan je me misschien wat tips geven, wat ik niet/wel moet doen? Eigenlijk weet ik wel dat ik gewoon niet meer moet proberen om (echt)contact met hem te maken, dat het contact op dit moment alleen “telepatisch”kan zijn. Maar vind het zo moeilijk om dit te doen, (denk dan: nu is het helemaal voorbij…[terwijl ik wel weet dat dit niet voorbij kan gaan…] kan iemand uit ervaring mij adviseren?

Antwoord
Als je al weet wat je moet doen zoals je schrijft, moet je geen excuus gaan zoeken om het niet te doen. Natuurlijk is dat moeilijk om hem los te laten maar dat is misschien juist wel de les? Als je hem los kunt laten, kun je alles!