Q0109. Loslaten maar hoe? Ik wil dat wel maar dat lukt niet?

Onbekend

Ik wil graag advies en tips hoe iemand omgaat met zijn of haar verdriet en intens verlangen en hartverscheurende pijn tijdens het loslaten van je zielsliefde. Ik heb echt van alles geprobeerd maar het lukt me niet, soms ben ik de wanhoop nabij. Ik zoek echt hulp van jullie.Elke dag denk ik aan hem en kan geen ander toelaten in mijn leven en steeds zweeft hij om me heen.Hoe moet ik verder?

Antwoord
Je tweelingziel is de andere kant van jezelf en is mateloos fascinerend. Hij of zij is je complement en vult je perfect aan. Het brengt je wat je ontbreekt, wat je graag wilt en waar je voor open staat. Het vergroot je individualiteit door de eenwording. Zielsliefde doordrenkt alle lagen van het zijn, verlicht de geest, zuivert het gevoel en verenigt de lichamen in een geheiligde seksualiteit. Het lichamelijk samenzijn bevredigt veel dieper en breder dan alleen seksueel. Je bereikt een staat van lichamelijke en geestelijke gelukszaligheid die in ieder deel van het lichaam en de ziel wordt gevoeld. Dit loslaten kan je nooit meer. Je innerlijke krachten in balans brengen en geniet van t mooiste wat je hebt. Niet iedereen ontmoet zijn wederhelft in dit leven. Ook al denk je geen contact te hebben, het blijft een goude draad, die nooit doorgeknipt kan worden.(Iris)

Antwoord
Mijn tip voor anderen is; -cherish the beauty of your fragile eyes (omhels je eigen kwetsbaarheid)-zielsliefde is zeldzaam mooi en juist daardoor ook behoorlijk pijnlijk. Weet dat ze zo pijnlijk kan zijn omwille van haar zeldzame schoonheid. Zeldzaamheid is zeldzaam zonder problemen.-Als je ‘t gevoel hebt dat je door de hel gaat: een medaille heeft altijd 2 kanten. Hoe dieper de hel, hoe hoger de hemel.-Grijp de betekenis van de ontmoeting met 2 handen: je kan barstensveel over jezelf leren …-Weet dat je liefde het weet of voelt als je niet samen bent en je aan hem/haar denkt; weet ook dat er altijd antwoord komt, maar dan moet je stil zijn vanbinnen, anders hoor je het niet…(Ineke)